HVAD HAR VI I VÆRKTJSKASSEN??

Teamet for KLUBBENS LIV OG VIRKE består af RSD Niels Hejslet, Anne Mette Bech, Bjarne Jensen, Annette Vestergaard og John Skovhus Nielsen. Teamet er et gratis tilbud til alle DG ere, distriktsledelser og klubpræsidier ved henvendelse om et besøg til RSD Niels Hejslet på mail: n.hejslet.nh(at)gmail.com

Vi er til rådighed med rådgivning, vejledning, analyse, inspiration og nytænkning med et indslag på fællesmøder, hvor der sættes fokus på klubbens liv og virke.

 

HVAD KAN VI TILBYDE GRATIS?

En samtale om klubbens nuværende liv og virke. Hvad er I optaget af i din klub? Hvordan kan vi i fællesskab bruge klubbens liv og virke bedst muligt? Hvordan kan vi komme videre? Fokus på større dialog, åbenhed, nye medlemmer! Hvordan modtager vi de nye medlemmer? Åbne klubmøder for nye medlemmer! Hvad kan de nye medlemmer tilfører klubbens liv og virke, samt at det kan give klubben vækst? Hvordan modtager vi de nye medlemmer og tilbyde en mentorordning? Hvordan kan vi bruge pressen og pr. som indbydelse til klubben! Åbenhed og samtale med de nye medlemmer er vigtigt for klubbens fremtidige liv og virke!

Nøgleord for klubbens liv og virke er, at vi aldrig må give op!

KLUBBENS, DISTRIKTETS OG REGIONENS FUNDAMENT ER, AT VI ARBEJDER PÅ ET KRISTENT VÆRDIGRUNDLAG. BRUG OS I DENNE TJENESTE FOR Y´S MEN DANMARK.