Rettelse

Af Axel Hansen, forsendelsessekretær.

Kære Y's Men

I sidst sendte nyhedsbrev var der en fejl i artiklen fra RDE Arne Nielsen. Dermed fik budskabet faktisk en anden mening end det der var tilsigtet. Defor denne rettelse samt en opfordring fra Aulum Y's Men's Club vedr. Roll Back Malaria. 

 

Målsætning


Af RDE Arne Nielsen

"Der er altid plads til og behov for et medlem mere"  i alle Y's Mens Klubber i Danmark. Lykkes det - hvilket absolut ikke er en urealistik målsætning  - at få charteret mindst 1 nyt medlem i DIN klub  inden februarrapoporten skal indsendes er medlemsudviklingen i Y's Men Region Danmark vendt til det positive. 

Til at hjælpe dig står bl.a. regionens PR udvalget parat med råd, vejledning og information. Vi tror og håber, at du som medlem i et fantastisk Y's Mens fællesskab vil gøre den  nødvendige indsats for at få nye medlemmer i DIN klub, der kan få de samme positive oplevelser i et aktivt fællesskab som du. Fremgang og vækst i vores bevægelse afhænger i høj grad, hvad netop du gør. 

Tak for din indsats for at finde nye medlemmer til glæde for os alle. Lad det ikke blive ved tanken!


Roll Back Malaria


Af Roll Back Malaria koordinator, Jens Byskov

Kære klubpræsidenter

Hermed lige en lille hilsen fra Roll Back Malaria, jeg kan fortælle at vi kun får positive tilbagemeldinger på kortsalget. Samtidig skal jeg minde jer om at det stadig kan nås at bestille KUNSTKORT og PLAKATER til levering på præsidentmødet i Lunderskov den 27. august. Jo flere, af klubberne som alligevel vil have leveret, der melder ind før præsidentmødet, jo lavere omkostninger har vi til fragt, og dermed større overskud til Roll Back Malaria. Der må gerne bestilles og først foretages afregning senere, dette for at minimerer klubbernes investering.

Læs mere om Roll Back Malaria undefinedher..  Bestil materialet undefinedher...

Denne mail er sendt til alle Y's Men i Danmark der har en mail adresse.