Af RSF & RSD IT/webmaster, Axel Hansen
Nyhedsbrevet er sendt til alle Y's Men og Y's Menetter i Danmark der har en mail adresse. Skulle I have problemer med at modtage nyhedsbrevet eller I mangler koder for at komme på Regionens Intranet, så kontakt mig venligst. Der er mange andre nyheder og informationer at hente på www.ysmen.dk

Resultat af det internationale valg

Af RD Sand Kirk Larsen


Ny IPE (Interntaional president Elect)

Det er med stor glæde og stolthed jeg i dag har modtaget meddelelsen om at POUL V. THOMSEN, medlem i Kjellerup Y’s Men’s Club, er valgt som IPE, (kommende International Præsident) for vores internationale Y’s Men bevægelse. Ved valget af Poul får bevægelsen en ihærdig og erfaren Y’s Man som øverste leder.


Ny IT (International skatmester)

Ligeledes er det mig en stor glæde at kunne meddele, at ERIK BREUM, medlem i Sønderborg Y’s Men Club, er valgt som kommende IT (international skatmester) i vores internationale bevægelse. Y’s Men International vil ved dette valg høste glæde af Eriks mangeårige virke i det administrative.

 


Nyt fra Danske Kirkers Råd

 Af Steen Christiansen
Kvinder og fattigdom – og kirkernes engagement. Den 8. marts står arbejdsgruppen Krop, kirke og menneskelige relationer for et debatarrangement om kvinder og fattigdom – og kirkernes engagement. I anledningen af Kvindernes internationale kampdag afholdes denne spændende aften med oplægsholdere med en lang erfaring med arbejdet med fattigdom og kvinder i Danmark. Arrangementet begynder kl. 18.30. I forlængelse af arrangementet vil der være musikgudstjeneste i Trinitatis Kirkes Natkirke. Se program for nærmereundefined information >>>

 

Kristne og muslimer mellem mission og dialog – Årsmøde i Danske Kirkers Råd. Vær med når modtager af DRs Rosenkjærpris Professor Jakob Skovgaard-Petersen og dialogkonsulent Agnete Holm fortæller om dialog mellem kristne og muslimer. Det sker ved Danske Kirkers Råds Årsmøde den 12. maj 2012 på Liselund i Slagelse. Der vil være oplæg og debat om dialogens vilkår i dag og forholdet mellem mission og dialog både herhjemme og ude i verden – ikke mindst i lyset af Det arabiske forår. Temadagen er åben for alle. undefinedSe program for dagen>>>.


"YSMEN.dk - Et værktøj i det daglige arbejde"

Kære Præsidenter og IT-ansvarlige!
I februar-nummeret af Gongongen som udkommer disse dage, har vi skrevet en artikel om "YSMEN.dk - Et værktøj i det daglige arbejde". Heri opfordre vi til, at man afsætter et klubmøde til temaet "YSMEN.dk", og vi nævner, at der er udarbejdet en vejledning til en sådan gennemgang. Denne vejledning kan I nu hente på ysmen.dk, således at I kan udskrive den eller videresende den til jeres klubkammerater.
God arbejdslyst med hjemmesiden!
På PR-udvalgets vegne, Thorkild Sørensen, Haderslev Y's Men's Club

 


Der er stadig ledige pladser

Kursus i hjemmeside opbygning. Har du interesse i at deltage i et kursus i hjemmesiden er muligheden til stede. Kurset vil såfremt der er tilslutning blive afholdt i Århus. Der er stadig ledige pladser tilbage.  På kurset kan der max være 14 deltagere og der skal minimum være 10 deltagere for at kurset gennemfører. Er der tilslutning vil kurset bliver afholdt på en lørdag. Er du interesseret kan Arne Braüner kontaktes på abr@mail.dk


Adressebogen

Af RSD IT/adressebogen
Nu er det muligt for udvalgte klubber at kunne få lov til at redigere i medlemsdatabasen. Hvis der er nogle klubber der gerne vil være med i forsøgsordningen, så skriv til RSF/RSD IT Axel Hansen, info@ysmen.dk

I får så adgang til at redigere i medlemdata via hjemmesiden og får tilsendt en manual over hvordan man retter i databsen.
Men uanset om man i denne omgang kommer med i forsøget eller ikke, så er det vigtigt, at I indberetter nye medlemmer eller giver besked om udgående medlemmer og adresseændringer.

 

 


International konvent i Stavanger

Af Joar Oltedal, Leiar for hovedkomiteen for IC2012
Vi har nå vårt internasjonale verdenskonvent 6 månader borte. I den forbindelse har vi fått laget en PDF fil av programmet. Denne vert nå lagt på vår hjemmeside på web - www.ic2012.org. for nedlasting for dei som er interesserte.

Da kan vi vera trygge på at alle Y'men i vårt gode naboland er oppdatert  på det som skal skje i Stavanger i august, og kan melda seg som deltakare i god tid før fristen går ut 1 mai. Så langt har vi fått påmelding fra i alt 68 delegater og det er god respons i Danmark med 31 delegater.

 

 


Vigtige datoer

02. marts 2012 - 3. marts 2012 Ledelsesmøde med ledsager Silkeborg 
03. marts 2012 Charterfest for Ikastegnens Y's Men's Club
22. marts 2012.sidste frist for indgivelse af kandidatforslag til posterne som RLME i Sektionerne Nord 2 og Syd 
03. april 2012 Sidste frist for udsendelse af stemmesedler for valg af ny RLME.
30. april 2012 Sidste frist for indgivelse af forslag til generalforsamlingen, herunder forslag til kommende RDEE
16. - 17. juni 2012 Regionskonference og generalforsamling
Se mere under kalenderen på www.ysmen.dk