Kan du ikke læse dette nyhedsbrev eller ser skriften underlig ud så klik undefinedher >>


Julen 2015. Af RD Steen Christiansen
Kære Y’s Men, Menetter og Y’s Menetter

Jeg har mødtes med jer i mange forskellige sammenhænge bl.a. på klubbesøg. Det har givet mig stor inspiration i mit virke som regionsleder. Netop besøg i klubberne har været en stor oplevelse, som jeg har glædet mig meget til. Det har givet mig stor inspiration i mit virke som regionsleder.

Temaet Samarbejde giver fællesskab og udvikling er blevet taget godt imod i de fleste klubber. Ved at sætte fokus på samarbejdet giver fællesskabet en anden mening.

Når jeg ser fremad – i det næste halve år – så sker der nogle spændende udfordringer og sjove oplevelser for os alle.

[mere]Flere nye funktioner på regionens hjemmeside

Regionens hjemmeside har gennem de seneste måneder gennemgået en makeover, og blevet endnu mere brugervenlig. Blandt de nye funktioner er et google kort, hvor man kan finde frem til hvor Y´s Men´s klubberne i Danmark er placeret. [mere]RSD’ere (tjenesteledere) efterlyses! – Kom bare ud af busken!

Årstema 2016-17: ENGAGEMENT- gør det frivilligt, medmenneskeligt og gør det nu!
Forud for min tiltræden som Regionsleder pr. 1. juli 2016 er der mange planlægningsopgaver, som skal løses – ikke nødvendigvis af mig alene - men i et teamwork sammen med den kommende Regionsledelse. [mere]Hvad sker der i din Y´s Men´s klub?

Aktiviteterne rundt i de godt 140 klubber under Region Danmark er mange. Samtidig er de fleste klubber på jagt efter nye ideer til aktiviteter, pengerejsning m.v. [mere]Rumænske og danske Y´s Men gør en forskel for unge rumænere

Specielt de unge mellem 18-20 år har problemer, fordi de ikke længere kan bliver på børnehjemmene. Siden 2004 har Stewart Thompson fra New Zealand arbejdet på at gøre en forskel for rumænske børn og unge, der har tilbragt deres liv på et børnehjem. [mere]


Hent en samlet fil over alle artikler i dette nyhedsbrev undefinedher >>