Nogle mailtprogrammer viser ikke opsætningen korrekt. Kan du ikke læse
dette nyhedsbrev eller ser skriften underlig ud så klik på online versionen her >>Vi ønsker alle Y's Men, Y's Menetter samt deres familier en rigtig glædelig jul. 
Tak for samarbejdet og for alle de artikler I har sendt ind, både til nyhedsbrevet, hjemmesiden og Facebook/TwitterTanker og refleksioner over RDE opgaven.

Jeg er meget ydmyg overfor opgaven som RDE, og meget bevist om de opgaver der ligger på en RDE.
Det er en stor mundfuld, men jeg vil gøre mit bedste for ”at fylde skoene ud”, som der siges.

Vi er i Regionsledelsen heldigvis et team, og ikke kun enkeltpersoner, vi har hver vores ansvarsområder, men vi er for det meste fælles om løsningerne.
Det giver et godt flow i gruppen, og betyder at ledelsesarbejdet er en kontinuerlig udvikling af Y’s Men’s tanken år efter år.
[mere]Den nye databeskyttelsesforordning

Arbejdet skrider fremad - men langsommere end forventet, bl.a. fordi vi var blevet stillet i udsigt at modtage nogle yderligere information og skabeloner m.v. fra ISOBRO,

På vicepræsidentmødet fremkommer vi med mere konkret materiale, som vi så håber på, at vicepræsidenterne formidler videre hjemme i klubberne.Nyhedsbrev fra Bangladesh – nov/dec 2017

International koordinator i SMS-Bangladesh Filip Engsig-Karup er for kort tid siden vendt hjem fra et besøg i Bangladesh. Her har han drøftet igangsætningen af det byggeprojekt, som Y’s Men Region Danmark støtter som regionsprojekt i perioden 2017-18. Den vigtigste del af projektet er opførelsen af en ny skolebygning i byen Pirganj.
[læs rapporten]73 rd International konvention afholdes 9. 12. august 2018 i den flotte og historiske by Yeosu i Sydkorea. 
Kom til Yeosu – [læs mere]

www.ysmen2018ic.org


Procedure vedr. ansøgninger til Y's Men Region Danmark
Proceduren er for nuværende, at alle ansøgninger lægges på hjemmesiden under "uopfordrede ansøgninger", hvor klubber og medlemmer kan hente de ansøgninger, som ønskes at støtte.
[mere]


Klubaktiviteter

Regionsledelsen har opfordret klubberne i Danmark til at indsende oplysninger om både deres pengeskabende klubaktiviteter og aktiviteter, hvor det drejer sig om at give en varm hånd med. Regionsledelsen håber at listen kan være til inspiration for andre klubber.
Hent listen >>


Venskabsklub i Estland?

Var det ikke noget? Estland ligger ret tæt på Danmark og der er mange rejsemuligheder til Estland. Desuden er der en masse fælles historie. [mere]


Vi skal have budskabet så langt ud som muligt: [mere]


Regionskonferencen 2019 er nu sikret.

Klubberne i Silkeborg har tilbudt regionsledelsen at være vært for regionskonferencen i 2019, et tilbud som regionsledelsen har sagt ja tak til.
Det som klubberne har tilbudt er afholdelse af konferencen over én dag i Jysk Arena i Silkeborg som er booket. Efter nytår vil forberedelserne for alvor gå i gang på sædvanlig vis.
Det er tredje gang at klubberne i Silkeborg påtager sig en sådan opgave. Første gang var i 1984, anden gang i 2001 og nu igen i 2019. 

Tjenesteleder – RSD – træningsseminar den 11. nov. 2017

Det først planlagte møde den 18. aug. 2017 blev desværre aflyst af forskellige grunde. Men et møde med tjenestelederne manglede som en del af ”team-2017-2018” for klubåret.
[mere]


Ledelserne for Area Europa og Region Danmark har holdt fælles møde i Danmark

- det første af sin art. Mødets formål var at give gensidige oplysninger om kommende aktiviteter og tiltag, således at samarbejdet de to imellem kunne styrkes.- det første af sin art.
[mere]

Økonomifolderne 1-6

I 2015-16 blev der udarbejdede seks sammen-hængende økonomifoldere, som skulle være hjælpeværktøjer for klubberne i bl.a. deres administration af indsamlede midler via de mange gøremål, der er en væsentlig del af klubbernes aktiviteter.
[mere]

Nyt fra sekretariatet med information blandt andet om ..

Valg til International ledelse og love. 
Indbetalinger til regionen
Vicepræsidentmøde i februar
Medlemstallet pr. 1. februar 2018. 

[mere] 


Hent en samlet fil over alle artikler i dette nyhedsbrev [hent her]