Nogle mailtprogrammer viser ikke opsætningen korrekt. Kan du ikke læse
dette nyhedsbrev eller ser skriften underlig ud så klik på online versionen her >>Nyt projekt med fradragsret 2018 - Undervisning og træning af lokale faggrupper.

Med dette projekt planlægger vi give støtte til 48 - 64 kursusdeltagere med henblik på undervisning til bedre anæstesi med fokus på bedre behandling af børn i Guinea. 

[læs mere]Valg af RDE og RDEE til Region Danmark

I henhold til lovenes § 11 vælger Region Danmark hvert år på generalforsamlingen en Regionsleder Elect Elect (RDEE) og da denne position i øjeblikket er vakant skal der på dette års generalforsamling vælges både en Regionsleder Elect (RDE) og en RDEE.  [mere]DATABESKYTTELSESLOV

En ny databeskyttelseslov er ”lige på trapperne”. Det er Folketingets supplement til EU’s Persondataforordning, som træder i kraft den 25. maj 2108. Fra dette tidspunkt skal alle virksomheder, institutioner, organisationer og foreninger m.m. kunne dokumentere, at Forordningens forskrifter overholdes. [mere]Februar er TOF-måned

Ideen bag TOF: ”Undvær er måltid - giv det sparede beløb til mennesker i nød” 
Bidrag til TOF er ikke forbeholdt mennesker med tilknytning til Y’s Men’s bevægelsen. Alle – også personer som ikke er med i Y’s Men’s bevægelsen – er velkommen til at støtte. [mere]HJÆLP TIL INTEGRATION AF KRISTNE NYE DANSKERE I KLUBBERNE.

Valby Y’s Men’s Club og Distrikt Nordsjælland ønsker Regionens hjælp til integration af nye kristne indvandrere i klubberne, at bringe optagelse af nye medlemmer fra kristne indvandrergrupper på banen. [mere]WAI - magasinet nyheder og information om Y's Men

Vi håber, at eksemplarer er delt ud i dit område, således - at vores potentielle læsere kan blive inspireret til at støtte vores sag, og muligvis også overveje om de kunne tænke sig, at blive medlem af vores organisation. [mere]Venskabsklub i Rusland?

Selv de 74 kommunist år (1917 – 1991) kunne ikke knække Den ortodokse Kirkes stærke tag i russerne. Det er da også en vigtig grund til, at der efter 1991 opstod en del Y´s Men´s klubber i verdens største land. I dag er der omkring 20 klubber, hvoraf halvdelen ikke har nogen venskabsklub.
[mere]Er der stadigvæk Y´s Men på 65 år eller derunder?

Hvis det er tilfældet, var det måske en god ide´, at tænke på at tage på en B.F. rejse! Frimærkemængden bliver stadig mindre, og dermed indtægterne til B.F. fonden. Men der er stadigvæk penge i fonden, som betaler for rejserne. [mere]Nyt fra regionsprojekterne

St. Mathew’s Schools i Bangladesh. Forberedelser til at bygge skolebygningen er sat i gang og forventes at være totalt afsluttet til jul 2018.
”Velkommen til mit hjem” Materialet forventes at kunne vises på regionskonferencen i Vejle. [mere]Voksenstævne på Nyborg Strand 19. til 21. januar 2018

Y’s Men Region Danmark var inviteret til at komme med et indlæg på denne stævne. En kærkommen lejlighed til at fortælle om, hvad vi i Y’s Men’s bevægelsen er optaget af. 
[mere]


Skolebyggeri i Bangladesh

Det igangværende byggeprojekt, PLAYMATE Bedre skole og uddannelse til børn i Bangladesh som Y’s Men Region Danmark støtter som regionsprojekt i perioden 2017-18. Den vigtigste del af projektet er opførelsen af en ny skolebygning i byen Pirganj.

Vi støtter mange projekter rundt om i verden, men ofte kender vi jo ikke særlig meget til de områder, hvor vores støttede projekter findes.
[mere]

International Extension Udvalg

Udvalget benævnes fremover >> Central Øst Europa Udvalg <<
I slutningen af januar blev der på KFUM i Horsens afholdt et udvidet Moderklubmøde, hvor også nye interesserede klubber deltog. [mere]


INFORMATIONER FRA REGIONSLEDELSEN

Nyheder med bl.a.
Regionsledelsens medlemmers besøg ved distritksmøder. Ny skatmester fra sommer 2018. Aalborg II Y's Men's Club Y-klubben opløst. 

[mere] 

HIMMELSKE DAGE PÅ HEDEN DEN 30. MAJ TIL 2. JUNI 2019

Der er første gang, at Himmelske dage er i Vestjylland. Kristian Helms, medlem af Hedens Y's Men's Club, Herning og medlem af den lokale komite for ”Himmelske dage på Heden”, havde indkaldt til første møde. [mere]

DELTAGELSE I FOLKEMØDET PÅ BORNHOLM

På ledelsesmøde 6. januar og på Rådsmøde den 12. og 13. januar 2018, blev det besluttet, at Y’s Men’s Region Danmark gentager deltagelsen på Folkemødet i 2018. Får vi noget ud af det?

[mere] 


Hent en samlet fil over alle artikler i dette nyhedsbrev [hent her]