Kan du ikke læse dette nyhedsbrev eller ser skriften underlig ud så klik undefinedher >>Det skal da fejres!
Himmelske Dage i København blev en fest! Og det blev de kun fordi, mange har været med til at give inputs, har engageret sig, har givet af sin tid og sine evner og har båret med. [mere]" YSDESIGN i BÆREPOSE !

Y’s Men Region Danmark har i ”Vision 2022” sat som et af målene, at være ”KENDT I OFFENTLIGHEDEN” 
Det er en opgave vi alle kan og skal arbejde med på. Mulighederne er mange, her præsenteres en af mulighederne.

[mere]Informations- og adressebogen 2016-17

Redigering af adressebogen 2016-17 er i fuld gang. Aller sidste chance for at få retteler med er den 19. juni. De klubber der stadig ikke har indberettet deres nye præsidium for klubåret 2016-17, bedes ligeledes at gøre det inden dan angivne dato.Julekalenderen kan blive en glad og god ekstra økonomisk aktivitet i din klub..!

Y´s Men´s Julekalenderen har nu i 40 år været et særdeles godt økonomisk aktiv for ca. 45 Y´s Men´s klubber, spejderforeninger, FDFér og sidst mange sportsklubber og skoler landet over.
[mere]BEDSTEFORÆLDRE & BØRNEBØRNS LEJR

KFUMS IDRÆTSFORBUND BYDER VELKOMMEN TIL BEDSTEFORÆLDRE & BØRNEBØRNS LEJR 2016
Lejren henvender sig til bedsteforældre med børnebørn født fra 2005 - 2011. Bedsteforældre & børnebørnslejren er en lejr, som bygger på KFUM-fællesskabet, og hvor bedsteforældre og børnebørn kan fordybe sig i forskellige aktiviteter sammen. [mere]


Revision af regionens love og vedtægter.

Regionsledelsen nedsat et udvalg til at gennemgå regionens love og vedtægter med henblik på en opdatering af lovene/vedtægterne. Der er lagt en tidsplan for arbejdet i udvalget:
Uge 40 2016 udsendes udkast til lovændringerne til høring i distriktsrådene. 1.03.2017 skal  hørings svarene være indsendt til regionsledelsen. 8. 05. 2017 forslag til ændring af Love- og vedtægter for Region Danmark fremsendes til alle klubber i Region Danmark. 24. 06. 2017:  Behandling/godkendelse af ændringsforslag på generalforsamlingen i Holstebro


Regionskonferencen 2018


Er der klubber som planlægger at arrangere regionskonferencen i 2018?

Regionsledelsen modtager gerne oplysninger herom.Danske Kirkers Råd - Årsmøde 2016

Danske Kirkers Råd’s Årsmøde startede med en økumenisk gudstjeneste i Københavns Domkirke. En festlig gudstjeneste, med 3 miniprædikener, afvekslende med dejlige salmer, bøn og sologospelsang v Destiny Choir fra International City Baptist Church. [mere]Charterfest i Vildbjerg

Forhåndsinvitation. Noter denne dato i kalenderen.
Lørdag d. 8/10.2016 skal Vildbjerg Y’s Men´s Club chartres.
Program: Drop-in kaffe i Vildbjerg Kirkecenter, Gudstjeneste med chartering af klub og medlemmer. Fest med middag og underholdning i Skibbild-Nøvling hallen. Den endelige invitation kommer senere.GODE FOTO TIL INFO MATERIALE.

I forbindelse med udarbejdelse af informationsmateriale, det kan være foldere, artikler til hjemmesiden, WAI magasinet og lignende, mangler vi ofte billeder af en god kvalitet til at illustrere materialet. Der er planer om at oprette et foto / billede database til at afhjælpe dette behov. Axel Hansen har lovet at være behjælpelig med at administrere dette.

[mere]


Hent en samlet fil over alle artikler i dette nyhedsbrev undefinedher >>