Kan du ikke læse dette nyhedsbrev eller ser skriften underlig ud så klik undefinedher >>


Bliv frivillig på Himmelske dage

Himmelske Dage er en stor festival i krydsfeltet mellem kirke, kultur og samfund. Det bliver arrangeret i samarbejde mellem kirker, organisationer, foreninger, grupper og enkeltpersoner fra hele landet. [mere]Efterskoleelever gør en forskel – det gør 40.000 kr. også!

25 elever på Blåkilde Efterskole planlægger nu en meget anderledes tur til slumkvarteret i Muthupatty, i Indien, hvor Y´s Men´s støtter op om en lektiecafé. Men, men … på nuværende tidspunkt mangler vi 40.000 kr. i at nå indsamlingsmålet på 150.000 kr. [Læs mere] - [Girokort >>]MoBilePay/Swipp betalingsfacilitet

Regionsledelsen arbejder på at udvide betalingsmåderne til skattefradragsprojekt 2016. Det skal også være muligt at betale med MobilePay/Swipp. Det vil derved måske blive nemmere at få andre end Y’s Men til at støtte projektet.


Status regionsprojekt


Blå Kors i DK er i fuld gang med at ansætte en fagperson til at rejse rundt i de seks udvalgte byer, og i slutningen af denne måned bliver vedkommende ansat. Jeg kan oplyse, at der var 26 ansøgere til stillingen. [mere]


HAR I OVERVEJET I JERES KLUB -

At tage initiativer i uge 4 2016 og at justere jeres klub love?
I kan herved være med til at gøre Y’s Men endnu mere synlig både i jeres lokale område og på landsplan.
[mere]Magasinet WAI, - hvorfor, - hvordan?

Næste nummer udkommer i begyndelsen af januar måned 2016. Hvorfor har vi Magasinet WAI?
Vi har mødt udtalelser som: ”Hvorfor får vi ikke bladet GONGONGEN mere, var det ikke lige så godt, som WAI”?  [mere]Find din klub / genbrugsbutik

Vi har investeret i et nyt interaktiv kort, hvo du kan se hvor klubberne er placeret. I dette kort, angives hvor klubben ligger og hvor der holdes møde. Ligeledes er der også mulighed for at vise hvor Y’s Men’s genbrugsbutikker ligger med angivelse af åbningstider m.m. [mere] 

 

Ansøgning om økonomisk støtte til internationale deltagere på FDF Landslejr 2016

Til sommer afholder vi i FDF traditionen tro vores store nationale landslejr den 7.-15. juli. Lejren afholdes hvert 5. år og har ca. 12.000 deltagere fra hele landet. Landslejren er således en helt unik og uforglemmelig oplevelse for børn, unge og voksne fra hver en afkrog af Danmark. [mere]

Flygtninge situationen i Danmark


Flygtningesituationen forværres hver dag og der er mange, som behøver hjælp. Heldigvis er der mange enkeltpersoner og organisationer, som hjælper på bedste vis - heriblandt mange Y’s Men.

Regionslederen informerer

Valg af international præsident elect pr. 1. juli 2016
Der bliver snart sendt valgmateriale ud til klubberne. Materialet består af en beskrivelse af kandidaterne og en stemmeseddel. Det er meget vigtigt at klubberne får stemt på den kandidat, som de mener, er den rigtige til at bestride hvervet som international præsident.

Udsendelse af materiale til klubberne fra K-familien

Vi har haft den praksis i mange år, at K-familien og FDF har fået lovtil at sende materiale ud til klubberne. Det kan være lodsedler ogandet materiale. Det er sket ved at vi har udleveret adresserne på klubpræsidenterne til organisationerne. 

Etablering af en ”værktøjskasse”

Vi vil oprette en ”værktøjskasse” på regionens hjemmeside, hvor vi er i gang med at lave noget undervisning og informationsmateriale,som alle kan bruge.

" Fra ord til handling.”

Workshops på regionskonferencen i 2016
Workshops ved Regionkonferensen i Sønderborg er planlagt i relation til ”Modellen for Region Danmarks Vision 2022”.

 

 


Vores nyhedsformidling har fået nyt layout.

Alle artikler der indsendes, bringes på hjemmesiden under rubrikken Set & Sket. På forsiden vil der altid ligge en ny "top" nyhed.

Artikler vises ikke som PDF fil, men er en del af hjemmesiden, ligesom man har i online aviser.

Alle artikler kan printes ud og under hver artikel er der en Facebook "like" knap og den "del" knap.

Brug dem for at vi kan vise og fortælle andre læsere, at det er liv i Y's Men's bevægelsen og alle kan følge med i, hvad vi gør og hvad vi står for.

Så hermed en opfordring til jer alle, send artikler ind til Set & Sket - RSD Set & Sket, Henning Jespersen eller hjemmesiden til webmaster Axel Hansen.

Der sker meget i klubberne - så kom og fortæl os jeres gode historier og oplevelser.

læs ovenstående og flere informationer fra regionslederen her >>


Hent en samlet fil over alle artikler i dette nyhedsbrev her >>