37 frivillige børn, unge og voksne indsamlede juletræer

10.01.2017

Igen i år samlede KFUM og KFUK i Haderslev og Tørning Len Y´s Men´s Club juletræer ind i dele af Haderslev by.

Det foregik på en lidt for fugtig og kold lørdag, men forløb i højt humør. 37 frivillige børn, unge og voksne troppede op ved synshallen på Norgesvej, hvor Torben Clausen firmaet stillede en containerlastbil med kran til rådighed til alle juletræerne. Hanne Clausen fordelte ruterne, hvorefter biler med store og små trailere rullede afsted. 

 - "Vi var bange for, at der ville være en del, der allerede have afleveret træet. Men mange havde heldigvis ventet med at komme af med det til vi kom d. 7. januar​" kunne Hanne Clausen konstatere med et stort smil, og fortsatte

-  "Vi tog et træ med fra Ribe Landevej, hvor der ingen penge var på. Da de kom hjem fra weekend opdagede de, at pengene var faldet af, da de var gået ud til postkassen med ​træet​.

De ringede derfor for at høre, om de kunne overføre pengene pr. mobile pay, da de var meget taknemmelige over, at vi havde taget det med. I det hele taget bliver vi meget godt modtaget. ​"​

Arrangementet sluttede af med bagagerumskaffe og diverse lækkerier. Det store arbejde indbragte omkring kr. 13.000, som fordeles mellem KFUM og KFUK i Haderslev og Tørning Len Y´s Men´s Club​, og vil blive brugt til mange gode aktiviteter for børn og unge.