Jørgen Jørgensen med hans ægtefælle Maren.

90 år og stadig aktiv Y's Men

18.10.2017

Af: Christian Iver Petersen

Jørgen Jørgensen er medlem af Nørre Rangstrup Y´s Mens Club og det har han været i mange år. Ja Jørgen har været med helt fra klubben blev chartret i 1973, altså 44 år.

Onsdag d. 4. okt. kunne Jørgen så fejre rund fødselsdag. Han fyldte 90 år!

Jørgen er meget aktiv i klubbens Genbrugsbutik, han kender til møbler og har forstand på træ i alle dets afskygningen om det er fyrretræ, teak, eg eller palisander. Han kan rådgive om skuffer der klemmer eller stole der knirker. Hvis ikke det er nok med et råd, så kommer tingene med hjem på værkstedet.

Nu er det sådan at hver torsdag formiddag, mødes en del af Y´s Mens klubbens medlemmer i Genbrugsbutikken i Østergade, Toftlund. Der flyttes nye vare ind i butikken og tingene sorteres og prismærkes. Der bliver gjort rent og pænt. Torsdag d. 5. okt. var så en speciel torsdag hvor fødselaren havde sørget for rundstykker m.m. til  formiddagskaffen. Der blev sunget fødselsdags sang og gratuleret.  Det er første gang klubben kan fejre et medlem der fylder 90 år.

På billedet ses Jørgen Jørgensen med hans ægtefælle Maren. De kunne i august måned fejre Krondiamantbryllup, 65 års bryllupsdag.  Det blev fejret ved en stor fest for familie naboer og venner, her var klubbens medlemmer med ledsagere inviteret.