Alderslyst Y´s Men´s Club havde igen i år inviteret til årets uddeling.

10.05.2018

Af: Arne Braüner

”Frivilligt arbejde nytter” Præsident Arne Braüner og vicepræsident Gustav Madsen uddelte på klubbens vegne ca. 800.000 kr.

I Alderslyst Y´s Men´s Club er der mange traditioner. En af dem er, at året donationer bliver uddelt i forbindelse med klubbens fødselsdag og i år var ingen undtagelse.

43 år kunne klubben markere, det i sig selv er ikke så usædvanlig, men det at give gaver på sin fødselsdag er usædvanlig hvilket en af donationsmodtagerne nævnte i sin takketale.

Ca. 35 organisationer var inviteret og selvfølgelig havde alle taget imod indbydelsen sammen med klubbens medlemmer, ledsagere og frivillige i Y´s Men´s Genbrug, 125 i alt og der var plads til alle.

Aftenen var krydret med lidt godt at spise, sange, festtale og så aftenens højdepunkt, uddeling af årets donationer. Aftenens festtaler var generalsekretær ved KFUM´s Sociale Arbejde Morten Skov Mogensen og her var temaet ”Det frivillige arbejde”.

At klubben år efter år kan uddele donationer til så mange organisationer / foreninger skyldes at rigtig mange yder en kæmpe indsats og at mange betænker os med gode effekter.