Der var tre spændende Himmelske dage i København

12.05.2016

Y´s Men’s teltet. De Himmelske Dage i København slut --- det har været 3 spændende dage at være en del af.

 Y´s Men Region Danmark fik stillet en plads med et telt til rådighed – og fra starten var det naturligt, at det var Distrikt Nordsjælland der stod for planlægningen.

Vi besluttede hurtigt at når det hed Himmelske Dage – og der var lagt op til aktivitet – skulle vi have et Engleværksted, og pengene skulle selvfølgelig gå til Regionsprojektet ”Hjælp til udsatte børn i Grønland”.  Vores andet focus var PR, at blive synlige og derigennem opnå extention i København/Nordsjælland.

Fra Regionens repræsentanter i Danske Kirkedage var der lagt op til et samarbejde med venner fra K-familien.

2 arbejdsgrupper blev nedsat og gennem samarbejde, dels mellem klubberne i Distrikt Nordsjælland, men også med flere klubber fra det øvrige Sjælland og enkelte fra Fyn og Jylland fik vi sammensat hold, der dels bemandede engleværksted og salg og dels stod for at orientere og informere om os, vores arbejde og vores klubliv. Vi havde officielt åbent fredag og lørdag fra 10-20, men allerede torsdag, mens vi gik og satte op kikkede mange indenfor

Teltet var tydeligt med Y´s Men’s logoer, Beach flag og roll-ups -  ikke kun fra os -  men også fra KFUM og KFUK, fra KFUM´s Sociale arbejde, KFUK´s Sociale arbejde og KFUM Idræt.  KFUM´s Soldatermission var en del af vores stand med deres bil hvorfra de solgte kaffe og kage.

Fra Vesterbroklubben havde vi fået rigtig mange flotte postkort med motiver fra Grønland, som vi solgte og Valbyklubben tilbød en kirke-tur i Rickshaw.  KFUM Idræt var aktive på 2 pladser om fredagen med deres ”Oliver” - et menneske i Egern-dragt, der får børn til at bevæge sig.

Der var fremstillet stofposer med teksten ”Aktive Y´s Men i København”- og alle vores logoer og i dem har vi udleveret materiale om os og vores venner.  Det var lidt forskelligt hvor mange besøgende vi havde, men alt i alt ser vi tilbage på rigtig mange gode samtaler i teltet på Frue Plads i det fantastiske vejr i De Himmelske Dage.

Tove Tafdrup, tovholder på PR og samarbejdspartnere