Det er nu ganske vist: Eventyret på Fyn bliver til virkelighed...

03.08.2017

Af: Torben Severinsen HCC (Formand for værtsudvalget)

Area President elect Poul Henning Løwendahl har i dag meddelt, at vi har ”vundet” værtsskabet for Y’s Men International Convention 2020.

Poul Henning Løwendahl fik tirsdag 15 min. til at præsentere vores ansøgning for dommerkomiteen på et møde i Las Vegas. Det var i skarp konkurrence med Y’s Men Region Bangalore, Indien.

Poul Henning var godt forberedt efter at have været i Odense sammen med daværende International President Joan Wilson til en præsentation af konferencestedet. Desuden var han godt ”klædt på” med PowerPoint præsentation og friske røde kasketter til dommerkomiteen.

Foreløbig skal der lyde en stor tak til dem, der har bidraget til en flot og overbevisende ansøgning og præsentation af projektet.

Også tak til nuværende International President Henry Johannes Grindheim fra Norge, der som medlem af dommerkomiteen har været på besøg i Odense for at besigtige rammerne forkonferencen.

I Y’s Men Distrikt Fyn glæder vi os nu til at komme i gang med forberedelserne til en eventyrlig verdenskonference i H.C. Andersens fødeby.

Det bliver en stor opgave, som vil involvere alle de fynske klubber. Vi vil også trække på andre klubbers erfaringerne fra tidligere verdenskonferencer.

På konferencens hjemmeside kan man få et lilleindtryk af de konferencefaciliteter og oplevelser,der venter vores gæster fra ind- og udland.

www.ysmen2020.dk

 

 [mere]