Distriktsrådsmøde i Distrikt Himmerland

14.02.2019

Af: Tekst/foto: Poul E. Petersen

Et veltilrettelagt distriktsrådsmøde blev afholdt i Støvring Sognegaard, med et pænt fremmøde fra klubberne.

Distriktsleder Børge Christensen kunne fremlægge et pænt regnskab og et budget for det kommende år. Det gav lidt kommentarer til hvad det beskedne overskud skulle anvendes til, der var dog stor enighed om at der skal være en kassebeholdning, så der er lidt til uforudsete ting så de kommer ikke tilbage i klubkasserne.

Det blev også bekendtgjort, at der bliver en rokade på grund af sygdom, således at DG-elect Niels Medom Andersen bytter med DG-elect-elect Jens Niss, således at der kan blive den nødvendige rekreation efter sygdomsforløbet.

Venskabsklubber.

Tjenesteleder Villy Mølgaard var indbudt til at fortælle om broderklubber(venskabsklubber) og de mange fordele der kan være, ved et sådant venskab på tværs af landegrænser og kulturer - og ikke mindst de små (sprogforbistringer) der altid vil opstå, men absolut ikke behøver være årsag til, at man undlader at gøre brug af muligheden. Der var også stor ros til Aars Y’s Men’s Club der på forbilledlig vis kunne mønstre ikke mindre end 4 venskabsklubber, nemlig Arendal, Norge. Moratuwa, Sri.Lanka. Helena, USA. Nitra, Slovakiet.

Villy Mølgaard syntes dog at Distrikt Himmerland lå lunt i svinget med ikke mindre end 9 klubber ud af 11 som havde venskabsklubber, og med vakt interesse fra den nye chartret klub i distriktet der også viser interesse for sagen er der ved at være fuldt hus.

 

Der er stadig penge i frimærker

Jens Pedersen vedr. BF (Brotherhood Found) der også deltog i mødet kunne fortælle at der stadig var gode penge i at samle frimærker, og fortalte at sidste frist for aflevering af frimærker er 01.03.2019, jeg modtager gerne frimærker ind til da.

Børge Christensen efterlyste også forslag til ny DG-elect-elect, der kom dog ikke nogen forslag, der blev ligeledes oplyst hvor distriktskonferencen skulle afholdes og det bliver Rebild Efterskole. DG oplyste også at man mangler kandidater til en ny regionssekretær det gav heller ikke nogen forslag.

Efter et gedigent kaffebord med masser af hjemmebag -  kunne Jens Bæk afslutte aftenen med nogle ord, sang og fadervor.