Efterskole mangler penge til inventar i ny hal

23.08.2016

Siden Lystruphave Efterskole blev oprettet i 2002 af blandt andet Y's Men og KFUM og KFUK, har skolen haft et stort ønske om, at få bygget en hal. Dette ønske går i opfyldelse i efteråret, idet skolen netop nu er i gang med byggeriet af en hal, der skal give de godt 80 elever mulighed for at udfolde sig i fritiden.

Skolen henvender sig primært til elever med generelle indlæringsvanskeligheder og andre udfordringer. Det er af stor betydning for disse elever, at de kan få gode muligheder for at udfolde sig fysisk i løbet af skoledagen og fritiden. Derfor er den nye hal et stort aktiv i skolens fremtidige virke.

Desværre mangler skolen penge til at fylde inventar og redskaber i hallen, hvorfor man i samarbejde med medlemmer fra Brædstrup Y´s Men´s Club har iværksat et støtteprojekt, hvor man sælger kunstplakater udført af den anderkendte kunstner Peter Lundberg, Låsby med henblik på at rejse penge.

Plakaterne er blevet til med udgangspunkt i naturen omkring skolen, og kunstneren har formået at kombinere natur og det faktum, at skolen giver eleverne et skub fremad omkring det boglige, som er svært for dem.

Plakaterne er udført i to størrelser – 50 x 70 cm – pris kr. 300 pr. stk. - et sæt koster 500 kr. og 70 x 100 cm – pris 600 kr. pr. stk. – et sæt koster 1000 kr.

Støt skolen – køb plakaterne som privatperson eller som klub – bestilles på mail – kontor(at)lystruphave.dk