Bodil Thomsen, Kjellerup afprøvede om kosten var forsvarlig at flyve med.

Et stort og vel gennemført Skt. Hans arrangement i forbindelse med regionskonferencen.

28.06.2017

Af: Poul E. Petersen

I kamp med vejrguderne klarede arrangørerne - at stable en fantastisk skt. Hans aften på benene - og det store partytelt var fyldt til bristepunktet med over fire hundrede festglade Y’s Men og deres familier.

Et stort go’do til konference arrangørerne.

Grillkokkene havde lavet et stort stykke arbejde - og de mange hundrede kilo grillmad vel tilberedt – fandt vej til de sultne maver. Trods lange køer ved grillene - fik alle på rekordtid fyldt tallerknerne med den lækre mad.

Man havde også sikret sig passende ”transportmidler” til heksene - som beredvilligt blev afprøvet forinden af en frisk festdeltager, der efter flere afprøvninger kunne godkende alle transportmidlerne som sikre og efterbrænderen var i orden -  og vejen til Bloksbjerg var sikret.

Aftenens højdepunkt afbrænding af bålet og heksenes take off - blev klaret og en flot båltale af tidl. Forbundssekretær i FDF Per Tornvig - bragte tilhørerne tilbage til istiden – Per  fortalte om de kolossale ændringer der var sket på de mange år, bare alene her - hvor vi står nu - var der en isbræ på mere end 80 meter - kunne Per fortælle. Aftenen sluttede med Drachmanns midsommervise.