Et flot naturområde, netop velegnet til stedet hvor lejr- og kursuscentret skal bygges.

Forberedelserne til byggeriet skrider planmæssigt fremad

10.03.2017

Af: Arne Nielsen, RSD for regionsprojektet i Kosovo

Der er meget at glæde sig over, når det gælder YMCAs arbejde i Kosovo. Ildsjælene i Kosovo YMCA har med Dorina Lluka i spidsen fået mod og energi til at starte YMCA-arbejdet op i Kosovos næststørste by Pejá , ca. 50 km nord for Gjakova.

I Pejá, der er centralt beliggende for det lejr- og kursuscenter som er en del årets regionsprojekt, har kommunen vederlagsfrit stillet lokaler til rådighed for såvel YMCAs foreningsarbejde som en genbrugsbutik. Og selv om man først startede op lige efter nytår 2017, har man allerede kontakt med op mod 100 børn og unge i Pejá.

Også forberedelserne til lejrbyggeriet skrider planmæssigt fremad, og der bliver brug for alt det din klub kan støtte årets regionsprojekt med.

Der er brug for hver en kr., vi kan rejse til gavn for YMCAs arbejde i Kosovo, for de er for alvor med til at gøre en forskel for børn- og unge og truede familier.

Fra Hardernes YMC, som har lovet at være moderklub for en YMC i Gjakova, rejser vi i april igen til Kosovo for at komme et skridt videre med oprettelsen af i Y’s Men’s Club i Gjakova, som bl.a. Dorinas far er meget aktiv for at få startet, da man derigennem kan være med til at støtte YMCAs arbejde i Kosovo.

I Holstbro ser vi frem til årets regionskonference fra 23. til 25. juni, hvor Dorina sammen med sin far vil være deltagere. Så kom til regionskonferencen også for at hilse på vores nye Y’s Men’s venner fra Kosovo – et nyt land i vores Y’s Men’s familie. Og selvfølgelig ”Kom ikke uden tøj”, der er brug for det, du kan undvære til YMCAs genbrugsbutikkerne i Kosovo.