Fra Kyst til Kyst

10.07.2017

Af: Poul E. Petersen foto: Poul K. Simonsen

Coast2Coast blev igen i år en succes som Danmarks største hyggeløb, med alle som vindere.

Samtidig med at deltagerne i regionskonferencen i Holstebro fejrede Skt. Hansaften -  var der også Y’s Men andetsteds – der fejrede Skt. Hans - ikke med bål, men involveret i et arrangement Y’s Men også påtager sig.

 

Da solen gik ned fredag den 23. juni 2017 klokken 22:22 startede 3900 deltagere ved Skallerup Seaside Resort ved Skallerup Klit, og bevægede sig tværs over landet til Palmestranden ved Frederikshavn, for at se solen stå op klokken 04:16 og få morgenmad sammen. Læs mere på: coast2coast.nu

Vendelbo Y’s Men’s Club servicerer…

I Vendsyssel var det store natløb/cykelløb.  Hvor der var mulighed for at løbe, cykle, stå på rulleski, rulleskøjter eller cykle på mountainbikes. Alle distancer begyndte ved Vesterhavet i Skallerup Klit og sluttede på Palmestranden i Frederikshavn. Man oplever solen går ned i vest, hvorefter mørket sænker sig for til sidst at se solen stå op i øst ved Kattegatkysten.

I år havde Vendelbo Y’s Men’s Club fået mulighed for at have to depoter på cykelruten. Der var 800 deltagere på ruten, som skulle serviceres, og have et hyggeligt ophold i depoterne. Vi serverede lidt sødt og salt samt drikkevarer på det første Pitstop, mens hjemmebagte kager og kaffe kunne nydes på det sidste depot, fortæller Poul K. Simonsen.

Vi fik selvfølgelig lidt penge for at tilrettelægge, købe ind og bemande depoterne i løbet af natten – penge som vi kan donere til humanitært arbejde. Men i tilgift fik vi Vendelbo Y’s Men’s Club synliggjort i lokalsamfundet.

Det var en meget positiv oplevelse både for deltagere og bemandingerne på depoterne, slutter Poul K Simonsen.