Frivillig festival i uge 39 i Horsens Kommune.

02.10.2017

Af: Tekst og foto: Skipper

I denne uge har der været mange aktiviteter i Frivillighedens tegn i Horsens Kommune. Aktiviteterne har foregået på diverse Plejecentre, Forum Horsens og Fængslet.

Fredag den 29. september var Frivillighedsdag på Fængslet. Her var Horsens Y Mens Club repræsenteret med en stand. I Snedkeriet blev der udleveret en quiz og svarene kunne findes på de ca. 20 stande i gymnastiksalen. Der var meget fint fremmøde på vores stand. Her havde vi mulighed for at fortælle hvad Horsens Y Mens Club er, og der blev uddelt meget materiale bl.a. programmer og blade.

Der blev uddelt Folkehjælperprisen. Denne pris gik i år til Hedensted Skole. Skolens lærere og elever har gjort en særlig indsats for de målgrupper, som tilgodeses via Dansk Folkehjælps formål og arbejde.

Sidst på dagen kom B.S. Christiansen med et oplæg på motivation, livsglæde og det at glæde noget for sine medmennesker. Super oplæg, som vi kan bruge i det frivillige arbejde.

Det var en dejlig dag med mange gode oplevelser , og vi glæder os til næste år, hvor Hosens Y Mens Club skal være repræsenteret.