Give Y`s Men Club støtter spejderne med kr. 20.000

14.03.2018

Af: Poul E. Petersen

Vi har modtaget fra Keld Thuesen Give som beretter: At der i forbindelse med den årlige hobbyudstilling blev der i år uddelt kr. 20.000 til spejderne i Vonge-Kollemorten. Nordea er nævnt på skiltet, men de har dog ikke doneret eller er medvirkende i øvrigt.

KFUM-spejderne i Vonge-Kollemorten, ansøgte sidste år om penge til renovering af deres Spejderhytte i Kollemorten.

Det vil ifølge deres beregninger koste dem 120.000 kr. samt en masse frivilligt arbejde. Da de har store problemer med at skaffe så mange penge, har Give Y`s Men Club støttet dem med kr. 20.000, som blev overrakt under hobbymessen.

Vi støtter jo gerne spejder og KFUM og KFUK`s arbejde her i nærområdet når de trænger. De skal dog selv søge om det, fortæller Keld Thuesen.

Flygtninge arbejdet lokalt i Give området er støttet med 2 x 5000 kr. inden for det sidste år.

Klubbens årlige hobbyudstilling gav godt 25.000 kr. i overskud. Af indtægtsgivende arrangementer har man også juletræer og guirlander til kirker i København der udføres i samarbejde med Vesterbros Y´Men Club. Af andre aktiviteter kan også nævnes uddeling af kirkeblade 2 gange årligt, samt arbejde ved dommerborde i adskillige idrætshaller - ved håndboldturnering benævnt “Humlebi cup” stævnet midt i april.
Klubben forventer indtægter til honorering på 55 – 60.000 kr. i år.