Gjakova Y’s Men’s Club i Kosovo bliver en realitet.

26.04.2017

Af: Evald Haaning Andersen og Arne Nielsen

Netop hjemvendt fra en moderklubrejse sammen med RSD for extension i Area Europa Poul V. Thomsen til Gjakova kan vi med glæde og lidt stolthed berette, at forberedelserne allerede er så langt fremme, at Gjakova Y’s Men’s Club bliver en realitet.

Der er allerede nu minimum 15 personer M/K – mest M-er – i en moden alder, der er parate til under mottoet: ”At vedkende sig den pligt, der følger med enhver ret” at danne en Y’s Men’s klub, der vil blive chartret, den 14. oktober 2017.

Der er ingen tvivl om, at der er et stort behov for Y’s men’s støtte til den hurtigt voksende YMCA (KFUM) i Kosovo, men også andet socialt arbejde.

Det er meget glædeligt at se, hvordan YMCA stadig vokser stærk i flere byer i Kosovo. YMCA er dermed med til at give et positivt livsindhold for børn og unge, der skal skabe Kosovos fremtid efter den grusomme borgerkrig og løsrivelse fra Serbien.

I Hardernes Y’s Men’s Club, der har lovet at være moderklub for Gjakova Y’s Men’s Club i mindst fem år, vil vi gerne sige Region Danmark og alle klubber og enkeltpersoner stor tak for opbakning til projektet ”Hjælp til selvhjælp i Kosovo”. I har været med til at gøre en stor positiv forskel.

Vi glæder os til at se jer alle til regionskonferencen i juni, hvor Dorina Lluka og hendes far, der vil blive Gjakova Y’s Men’s Clubs første præsident, vil være gæster, og de glæder sig meget til at hilse på jer alle.

Hermed også en opfordring til at deltage i en fællesrejse på 3 – 4 dage i forbindelse med chartringen af Gjakova Y’s Men’s Club, den 14. oktober 2017. – Herom og hertil senere plan og indbydelse.