Haslev Y´s Men´s Club ønsker en venskabsklub i Danmark.

01.11.2018

Af: Villy Mølgaard, RSD for Broderklubber(venskabsklubber) & World Outlook

Klubben ligger midt på Sjælland og tilhører Distrikt Trelleborg/Storstrømmen. Der er tale om en blandet klub på 45 medlemmer i alderen ca. 65 - 90 år. Klubben foreslår, at man besøger hinanden på skift. Man forestiller sig, at der er kontakt en gang om året.

Sekretær i Haslev Y´s Men´s Club, Birgitte Zeuthen har skrevet følgende meget oplysende brev om klubben:

I Haslev Y's Men's Club er vi 45 medlemmer – med et alderspænd fra ca. 65 – 90 år. Vi er en blandet klub der mødes to gange om måneden til spisning, foredrag eller lignende og hyggeligt samvær. Der er en høj fremmødeprocent til vores møder og andre aktiviteter.

Aktiviteter ”ud af huset”: Vi deltager i Stafet for Livet, har lagkagecafé til Haslevs kulturnat, sælger dekorationer mm efter gudstjenesten ugen før advent, inviterer til kirkefrokost i forbindelse med den internationale Y's Men's dag og vi har for andet år afholdt cykelsponsorløb d. 1. maj.

Andre indtægtsgivende tiltag: Vi deler kirkeblade ud i Haslev og vi producerer og sælger kornpuder.
I vores program er der foredrag om sociale emner - men også det lokale er vægtet højt. Bl.a. skal vi på virksomhedsbesøg samt på rundvisning på det nu nedlagte seminarium – nu kulturhus.

Ved en forespørgsel i klubben viste der sig stor interesse for at skabe kontakt til en dansk venskabsklub. Vi forestiller os et besøg om året, skiftevis hos den ene og den anden klub. Gerne fra den ene dag til den næste. Vi tror ikke, det vil være muligt med privat indkvartering, men i Haslev har vi flere gode overnatningssteder til rimelig pris.
Vi ser frem til at høre fra jer.


Med venlig hilsen Birgitte Zeuthen sekretær Haslev Y's Men's Club