Hobby- og Fritidsudstilling

10.02.2018

Når Y`s Men`s klubben i Give afvikler Hobby- og Fritidsudstilling, summer det af liv og glad stemning blandt kreative udstillere og interesserede besøgende i alle aldre.

Søndag  den 4. marts, 2018 fra kl. 10.00-16.00 bliver der igen mulighed for at gå i Søndermarkshallen i Give og være med til denne helt specielle begivenhed.  Kom og få del i oplevelsen, som dette foto fra sidste år giver et indtryk af.

Alle 42 boder er booket, og der bliver mulighed for at se og evt. købe flotte, håndlavede kreativiteter indenfor tekstil, garn, pileflet, træ, smykker, planter, sten og malerier.  Som sædvanligt vil der være en tombola med mange gode gevinster bl.a. sponsoreret af Give firmaer og butikker og af udstillerne. I caféhjørnet bliver der udbudt de lækreste vafler til en god pris.

Steen Nielsen har lovet at sørge for musik dagen igennem, og som noget helt særligt kommer der en musikalsk overraskelse først på eftermiddagen, som vi på forhånd godt tør love vil få alle i hallen til at gynge og synge.

En helt ekstraordinær inspiration bliver det at møde Ulla Madsen fra Øster Dørken. Ulla har deltaget i Den Store Strikkedyst på TVSyd, og nu kommer hun altså på Hobby- og Fritidsudstillingen i Give.  Ulla er et levende bevis på, hvor stor betydning det kan få at have en god hobby som f.eks. strikning, idet netop strikningen har hjulpet Ulla igennem både en sygdoms- og en stressperiode. Ulla fortæller gerne om Den Store Strikkedyst, de gode venner i strikketeamet, glæden ved farver og det at være kreativ i livet.

Årets Hobby- og Fritidsudstilling byder på en helt særlig mulighed for børn, som gerne vil sælge legetøj. Der bliver lavet 10 ekstra boder, som på forhånd kan bookes af børn. Det koster 20,00 kr. at leje en bod.  Hvis du og evt. en ven er vokset fra noget af jeres legetøj, kan I booke en bod på denne mailadresse: holdtdal(at)exigo.dk  eller pr. SMS til nr. 3048 3707. Vi håber, der bliver fyldt op i legetøjsboderne, og at der kommer kunder, som vil benytte muligheden for til rimelige priser at få suppleret op med legetøj. 

Dørene til udstillingen og alle de spændende aktiviteter åbnes kl. 10.00 søndag formiddag den 4.marts og løber indtil kl. 16.00. Adgang for voksne kr. 30,00, børn gratis.  Kom og støt op om dette Y`s Men`s arrangement, hvor hele overskuddet går til støtte for børn og unge i lokalområdet og til børne- og ungdomsorganisationer på landsplan og i udlandet.

[printervenlig]