Ny aktivitet i Nordthy Y’s Men and Women’s Club…

10.11.2017

Af: Mariann Amby / Poul E. Petersen

Nordthy Y’s Men and Women’s Club støtter Grønlandsprojektet med ny aktivitet… I øjeblikket er medlemmerne i fuld gang med at kløve brænde, samle gran og kogler til juledekorationer, strikke og hækle klude og julehjerter og meget andet, og beløbet går ubeskåret til Grønlandsprojektet.

Black Friday i Danmark…

I 2013 tog nogle danske webshops de indledende skridt til at indføre Black Friday i Danmark. Dette blev fulgt op året efter af flere danske butikker og varehuse, der brugte dagen til at promovere særlige tilbud. På forbrugersiden har interessen for Black Friday som er fredagen efter Thanksgiving (Thanksgiving er den fjerde torsdag i november), ofte betragtes dagen som begyndelsen på julehandlen.De seneste par år har man set en eksplosiv vækst.

På Black Friday i 2014 blev der udført 4,5 millioner Dankorttransaktioner, hvilket er det højeste antal nogensinde på én enkelt dag. 2015 gjorde Black Friday for alvor sit gennembrud i Danmark og slog rekorden for største handelsdag nogensinde i dansk historie, hvis man måler på omsætning gennem Dankortet på en enkeltstående dag.

Det har Nordthy Y’s Men and Women’s Club - med deres nye aktivitet - ønsket og blive en del af. Klubben har besluttet, at salgsbeløbet i år går ubeskåret til Grønlandsprojektet.

På Black Friday har klubben en salgsbod på gågaden i Thisted kl. 10 – 22.


Se mere på vedhæftede: [opslag] og [plakat]