Nyhedsbrev fra St. Mathew’s Schools i Bangladesh – nov/dec 2017

18.12.2017

International koordinator i SMS -St. Mathew’s Schools- i Bangladesh Filip Engsig-Karup er for kort tid siden vendt hjem fra et besøg i Bangladesh. Her har han drøftet igangsætningen af det byggeprojekt, som Y’s Men Region Danmark støtter som regionsprojekt i perioden 2017-18. Den vigtigste del af projektet er opførelsen af en ny skolebygning i byen Pirganj.

Læs Filips rapport:

Nogendro Nath Bormon er projektdirektør for SMS i Bangadesh. Nogen (i daglig tale) orienterede mig grundigt om den ansøgning, som for kort tid siden er blevet indleveret til myndighederne. De forlanger nemlig, at alle de beløb, der ønskes sendt ind i landet, skal godkendes af dem. På den måde kan de følge med i hvor store beløb der modtages og til hvilke formål. Det gør de fordi de er bange for at der flyder penge ind i landet til at finansiere terror Vi forventer, at godkendelsen går igennem inden jul. 

Vi har givet byggeprojektet det navnet ”PLAYMATE”. Det står for ”Pirganj Learners’ And Y’s Men’s Association Team Effort”  Vi synes det er et både brugbart og passende navn til et skoleprojekt.

[læs mere]