Porrefesten i Sorø og Dianalund er slut

02.10.2017

Først stor tak til os alle, som på en eller anden måde har bidraget til endnu et godt grøntsagssalg ikke mindst kunderne der trofast møder op ved boden! Der er virkelig mange forskellige opgaver, som er blevet løst til fællesskabets bedste, ikke mindst på grund af super god planlægning.

Pengekasserne er talt op og et foreløbigt resultat er: I alt  18.767 kr.

Det  er et flot beløb, og med et forventet eftersalg vil vi sikkert nærme os de 2 foregående år, som endte med 21.000 før udgifter.

Her er Ca. 110 ordnede porrer, 60 m. rod, 2ks rødbeder, 40 hokkaido som kan købes.  Derudover står der i jorden ca 500 porrer og en del rødbeder. evt købere kan henvende sig på tlf:, 40279699.

Overskuddet går som omtalt til dette års uddeling til et godt projekt.

 

Borgerne i og omkring Sorø havde i weekenden  den 6. – 7. oktober rig mulighed for at købe ingredienser til en god efterårssuppe, samtidig med at de støtter et godt formål. Sorø-Dianalund Y’s Men klub sælger nemlig igen i år hjemmedyrkede porrer og rødbeder på torvet i Dianalund og ved Super Brugsen Frederiksberg i Sorø.

 

Alle hjælper til

Alle klubbens medlemmer hjælper til i porremarken, og det har nu mundet ud i en god høst. – 5000 porrer m.v Porrerne sælges fra boder ved Dianalund Centret og SuperBrugsen i Sorø:

Fredag den 6. oktober kl. 10 -18.00 og lørdag den 7. oktober kl. 09 – 13.00.

Pengene går til 2 regionsprojekter i 2017-18:

 

Støtte for St. Mathew’s Schools i Bangladesh”

Skoleudvikling i Bangladesh”, hvor formålet er at støtte udviklingen på 3 eksisterende engelsksprogede grundskoler med forbedringer af de fysiske faciliteter og med pædagogisk udvikling af lærerne. Bl.a kan nævnes at legepladserne indrettes efter dansk tradition. Skolerne bygger både på en bangladeshisk kulturarv og på grundlæggende kristne værdier om ligeværd og respekt for mennesket.

”Velkommen til mit hjem”

Det andet regionsprojekt er til støtte for Danmarks Kirkelige Mediecenter (DKM) vedr. ”Velkommen til mit hjem – når integration begynder i børnehøjde”, hvor formålet er at give voksne i organisationer, skoler, kirker, familier og alle andre interesserede et redskab til at tale med børn om emnet flygtninge, samt at give et fælles afsæt til kulturmødet mellem flygtningebørn og etniske danske børn.

https://www.dianalund.dk/porrefesten-i-dianalund-og-soroe-2017/