Svend Nørlund, Billund Y's Men's Club har været Y’s Men i 50 år.

07.06.2017

Svend Nørlund, Billund Y’s Men’s klub havde i maj måned en lidt speciel mærkedag, nemlig at kunne fejre 50 års medlemskab af Y’s Men’s bevægelsen i Danmark.

Svend Nørlund startede i Grindsted Y’s Men’s Club i 1967, men var med i opstarten af Billund Y’s Men’s Club den 5. maj 1973.  I Billund klubben er der således i dag 4 medlemmer som har været med fra starten i 1973.

Svend Nørlund har været en inspirator for klubben og dens medlemmer, og har på mange måder været en foregangsmand i klubbens virke.

Svend var i øvrigt regionsleder i 1983/1984.  Hans virke i Y’s Men’s bevægelsen har givet ham mange oplevelser, bl.a. som deltager i verdenskonventet i Stokholm, har været med bevægelsen i Afrika.  I 1972 havde han den store oplevelse at være med ca. 100 andre Y’s Men fra Danmark til bevægelsens internationale 50 års jubilæum i USA, hvor det hele startede i 1922. Vi var så mange, at os Y’s Men havde vort eget fly til USA. I 2012 blev Svend indstillet til ”Den Gyldne Bog”.

Svend fik en stor TAK for sin trofasthed overfor Billund Klubben, hvor han deltager i mange af klubbens arrangementer, og fik derefter overrakt et 50 års emblem.

Hustruen Kirstine var naturligvis med, og fik overrakt en buket blomster for altid at stå ved Svends side i Y’s Men’s arbejdet.