Bent og Ruth Junker-Hansen, Lili Lo, Præsident Bridge-Taipei Club, sammen med Birgit fra Sønderborg og et klubmedlem fra Taiwan.

UDSYN, SAMARBEJDE, SAMMENHÆNG!

13.09.2016

Af: Ruth Junker-Hansen, Sdr. Bjert Y´s Men´s Club

Sdr. Bjert Y´s Men´s Club har gennem de seneste måneder fået bekræftet vigtigheden af ovennævnte.

Sdr. Bjert Y´s Men´s Club har gennem de seneste måneder fået bekræftet vigtigheden af ovennævnte.

Forårets succesfulde BØRNEDYRSKUE gav klubben et godt håndslag og en god indtægt. Den store opbakning og støtte har styrket arbejdet og vore muligheder for at give videre til flere projekter. Størst støtte fik Blå Kors til arbejdet blandt børn på Grønland. På landsplan blev der samlet 1.7 mill. kr. ind.

Der har været skift i ledelsen i Sdr. Bjert, så præsident er John Hansen, vicepræsident Verner Kviesgaard,(ikke til stede) sekretær, Kirsten Fenneberg og kasserer Birthe Pedersen. Tidligere præsident, Kurt Christiansen er stadig i ledelsen.

Distrikt Sydjylland, som Sdr. Bjert er en del af, har også fået ny ledelse. 
Her er Bent Junker-Hansen distriktsguvenør, og som kommende DG er Lars Rahbek fra Fredericia, Klub Lillebælt valgt.   Poul Haaning Andersen og Henning Thykjær, begge Kolding, er ligeledes i distriktsledelsen. 

En international Konference i Taiwan har været afholdt med omkring 800 Y´s Men fra 63 lande. Heraf var der 21 fra Danmark. Ruth og Bent Junker-Hansen deltog begge. Ved den anledning overrakte Y´s Men´s Club of Taipei-Bridges, deres banner som gave til Sdr. Bjert Clubben.

Banneret blev overrakt til John Hansen, klubbens præsident, ved en højtidelighedd. 23.8.16. 

 

Konferencen i TAIWAN fra d. 4. -7.august var speciel vigtig. Globalt bliver der undertiden stillet spørgsmål ved det kristne fundament for bevægelsen.

YMCA (KFUM) i USA gav starten til bevægelsen i 1922. Siden har Ys´MEN i alle lande bygget og arbejdet på det kristne værdigrundlag.

Derfor var det en stor glæde, at der igen i år var stor eninghed om grundlag, mål og visioner for arbejdet, uanset hvilket kontinent eller hvilke lande, der er repræsenteret. Det giver sammenhæng, samarbejde og stort udsyn.

Living in Harmony var temaet. Heaven, Earth, Humanity overskrift på opgaverne og  ”Together We Can Do So Much MORE” var slogan fra den internationale præsident Joan Wilson, Canada.

 

Arbejdsåret i Sdr. Bjert er startet og det traditionsrige ANDETOMBOLA skemalagt. REMA 1000 har sagt god for afholdelse i butikken i 3 weekender.

D. 21. og 22. okt.

D. 28. og 29. okt.

samt 4. og 5. nov.

Her arbejder spejderne i Sdr. Stenderup og Sdr. Bjert sammen med Y´s Men´s Klubben og det samarbejde er uundværligt.