Persondataforordning

  Filename Info Modified
D_dokumenter D_dokumenter  9 Files 24-10-18 17:45
K_dokumenter K_dokumenter  11 Files 24-10-18 17:45
Ugebreve Ugebreve  16 Files 22-05-18 06:45
16.4.1_samtykkeformular_frivillige.docx 16.4.1_samtykkeformular_frivillige.docx  80 KB 18-04-18 06:05
16.4.1_samtykkeformular_frivillige.pdf 16.4.1_samtykkeformular_frivillige.pdf  606 KB 18-04-18 06:05
Det_maa_du_ikke_offentliggoere.pdf Det_maa_du_ikke_offentliggoere.pdf  101 KB 04-02-18 09:15
Persondatabeskyttelse.pdf Persondatabeskyttelse.pdf  668 KB 04-02-18 09:15
Sociale_netvaerk_og_internettet_-_Pjece.pdf Sociale_netvaerk_og_internettet_-_Pjece.pdf  275 KB 04-02-18 09:17
samtykkeerklaering_klub.pdf samtykkeerklaering_klub.pdf  595 KB 04-02-18 09:15

K-dokumenter

  Filename Info Modified
2018-02-20_Oplysninger_registrerede_data_klub.docx 2018-02-20_Oplysninger_registrerede_data_klub.docx  77 KB 24-10-18 17:45
Besvarelser_oplysninger.xlsx Besvarelser_oplysninger.xlsx  27 KB 24-10-18 17:45
k1_samtykkeformular_klub.docx k1_samtykkeformular_klub.docx  78 KB 24-10-18 17:45
k2_samtykkeformular_frivillige_ikke_medl.docx k2_samtykkeformular_frivillige_ikke_medl.docx  81 KB 24-10-18 17:45
k3_privatlivspolitik_klub_intern.docx k3_privatlivspolitik_klub_intern.docx  95 KB 24-10-18 17:45
k4_fortegnelse_behandling_klub_intern.docx k4_fortegnelse_behandling_klub_intern.docx  91 KB 24-10-18 17:45
k5_instruks_skatmester_klub.docx k5_instruks_skatmester_klub.docx  86 KB 24-10-18 17:45
k6_instruks_sekretaer_klub.docx k6_instruks_sekretaer_klub.docx  87 KB 24-10-18 17:45
k7_instruks_it_ansvarlig_klub.docx k7_instruks_it_ansvarlig_klub.docx  87 KB 24-10-18 17:45
k8_videregivelsesaftale_klub.docx k8_videregivelsesaftale_klub.docx  92 KB 24-10-18 17:45
k9_databehandleraftale_klub.docx k9_databehandleraftale_klub.docx  114 KB 24-10-18 17:45

D-dokumenter

  Filename Info Modified
d0_vejledning_persondata_distrikt.docx d0_vejledning_persondata_distrikt.docx  236 KB 24-10-18 17:45
d1_samtykkeformular_distrikt.docx d1_samtykkeformular_distrikt.docx  82 KB 24-10-18 17:45
d2_privatlivspolitik_distrikt.docx d2_privatlivspolitik_distrikt.docx  92 KB 24-10-18 17:45
d3_fortegnelse_behandling_distrikt.docx d3_fortegnelse_behandling_distrikt.docx  92 KB 24-10-18 17:45
d4_instruks_skatmester_distrikt.docx d4_instruks_skatmester_distrikt.docx  83 KB 24-10-18 17:45
d5_instruks_sekretaer_distrikt.docx d5_instruks_sekretaer_distrikt.docx  85 KB 24-10-18 17:45
d6_instruks_it_ansvarlig_distrikt.docx d6_instruks_it_ansvarlig_distrikt.docx  85 KB 24-10-18 17:45
d7_videregivelsesaftale_distrikt.docx d7_videregivelsesaftale_distrikt.docx  86 KB 24-10-18 17:45
d8_databehandleraftale_distrikt.docx d8_databehandleraftale_distrikt.docx  110 KB 24-10-18 17:45

Ugebreve vedr persondataloven

  Filename Info Modified
07._Ugebrev_databeskyttelse_uge_7.pdf 07._Ugebrev_databeskyttelse_uge_7.pdf  194 KB 18-04-18 06:05
08._Ugebrev_databeskyttelse_uge_8.pdf 08._Ugebrev_databeskyttelse_uge_8.pdf  775 KB 18-04-18 06:05
09._Ugebrev_databeskyttelse_uge_9.pdf 09._Ugebrev_databeskyttelse_uge_9.pdf  786 KB 18-04-18 06:05
10._Ugebrev_databeskyttelse_uge_10.pdf 10._Ugebrev_databeskyttelse_uge_10.pdf  946 KB 18-04-18 06:05
11.4_persondata_tredjelande_klub_intern.pdf 11.4_persondata_tredjelande_klub_intern.pdf  727 KB 18-04-18 06:05
11._Ugebrev_databeskyttelse_uge_11.pdf 11._Ugebrev_databeskyttelse_uge_11.pdf  397 KB 18-04-18 06:05
12._Ugebrev_databeskyttelse_uge_12.pdf 12._Ugebrev_databeskyttelse_uge_12.pdf  841 KB 18-04-18 06:05
13._Ugebrev_databeskyttelse_uge_13.pdf 13._Ugebrev_databeskyttelse_uge_13.pdf  827 KB 18-04-18 06:05
14._Ugebrev_databeskyttelse_uge_14.pdf 14._Ugebrev_databeskyttelse_uge_14.pdf  807 KB 18-04-18 06:05
15._Ugebrev_databeskyttelse_uge_15.pdf 15._Ugebrev_databeskyttelse_uge_15.pdf  850 KB 18-04-18 06:05
16._Ugebrev_databeskyttelse_uge_16.pdf 16._Ugebrev_databeskyttelse_uge_16.pdf  840 KB 18-04-18 06:05
17._Ugebrev_databeskyttelse_uge_17.pdf 17._Ugebrev_databeskyttelse_uge_17.pdf  814 KB 25-04-18 09:52
18._Ugebrev_databeskyttelse_uge_18.pdf 18._Ugebrev_databeskyttelse_uge_18.pdf  740 KB 17-05-18 11:21
19._Ugebrev_databeskyttelse_uge_19.pdf 19._Ugebrev_databeskyttelse_uge_19.pdf  824 KB 17-05-18 11:21
20._Ugebrev_databeskyttelse_uge_20.pdf 20._Ugebrev_databeskyttelse_uge_20.pdf  305 KB 17-05-18 11:21
21._Ugebrev_databeskyttelse_uge_21.pdf 21._Ugebrev_databeskyttelse_uge_21.pdf  820 KB 22-05-18 06:45