Støvring Y`s Men på tur til Norge

Støvring Y`s Men har som afslutning på et godt år besøgt Norge. Femten Y ’s Men, havde en fantastisk tur med mange gode oplevelser sammen.

[mere]

Fra Kyst til Kyst

Coast2Coast blev igen i år en succes som Danmarks største hyggeløb, med alle som vindere.

[mere]

Så er det slut på Area konferencen 2017.

Flagene er båret ud og overdragelsen af ny Area-ledelse er fuldendt. Arrangørerne af konferencen har gjort et stort stykke arbejde - for at vise deltagerne, hvad Letland har at byde på.

[mere]

Gudstjenester på flere sprog

Lørdag eftermiddag stod der gudstjeneste på regionskonferencens program. Denne gang var dette programpunkt henlagt til tre af byens kirke. En beslutning som faldt i god jord hos deltagerne, som har savnet muligheden de seneste...

[mere]

Nibe Y’s Men’s Club har været i Norge

Skuld gammel venskab rejn forgo og stryges fræ wor mind? Sådan skriver Jeppe Aakjær. Det vil Nibeklubben sikrer sig ikke sker.

[mere]

International Præsident, Joan Wilson, Canada, er imponeret over de mange danske regionsprojekter

For første gang i flere år deltog Y´s Men´s internationale præsident i regionens generalforsamling. I den forbindelse har ysmen.dk mødt hende og fået en snak med Joan Wilson, Canada omkring hendes oplevelser af...

[mere]

Et stort og vel gennemført Skt. Hans arrangement i forbindelse med regionskonferencen.

I kamp med vejrguderne klarede arrangørerne - at stable en fantastisk skt. Hans aften på benene - og det store partytelt var fyldt til bristepunktet med over fire hundrede festglade Y’s Men og deres familier.

[mere]

Viser resultater 1 til 7 af 148
<< Første < Forrige 1-7 8-14 15-21 22-28 29-35 36-42 43-49 Næste > Sidste >>