Y´s Men er ikke bare for gamle mænd

Det er en stor misforståelse, at en Y's Men's klub kun er for gamle, gråhårede mænd. I Y's Men's regi er der en lang række gode tilbud til unge.

[mere]

Lektiecafe i god gænge

YMCA i Madurai driver blandt andet den lektiecafe, som Y's Men Region Danmarks medlemmer i 2015 indsamlede midler til. Lektiecafeen fungerer godt, og bruges af 75 børn.

[mere]

Fire års fødselsdag fejret med gaveregn til andre

Der var kaffe og flødeskumskager på bordet, da Ikastegnens Y´s Men´s Club forleden rundede fire år. Men der var ingen gaver til den unge klub. I modsætning til normalen var det fødselaren, der gav gaver til gæsterne.

[mere]

Y’s Men International Region Danmark starter en ny klub i Hornslet / Mørke!

Kom og vær med - alle er velkommen! tirsdag den 5. april 2016 kl. 19.00 i Hornslet Sognegård, Rodskovvej 4, 8543 Hornslet.

[mere]

Y´s Men julekalenderens overskud til Region Danmark

Den 7. marts mødtes en del af regionsledelsen med præsidiet og julekalenderudvalget i Randers Y´s Men´s Club.

[mere]

Kommende international præsident sætter realistiske mål

Knud Hougaard Klausen, Skjern der skal være præsident for Area Europa fra 2017, er netop hjemkommet fra et spændende midtvejs møde (MYM), der blev afholdt i Bangalore i Indien.

[mere]

Aars Y´s Men`s Club donerer 10.000 kr. til børnecentret i Østrup

Ved adventsmødet i december vedtager Aars Y´s Men`s Club at donere 10.000 kr. til børnecentret i Østrup. Pengene udbetales løbende, efterhånden som der købes fortrinsvis varme beklædningsgenstande til de unge mennesker.

[mere]

Viser resultater 1 til 7 af 8
<< Første < Forrige 1-7 8-8 Næste > Sidste >>