25.000 kr. doneret til børneafdelingen på Skejby Sygehus.

Alderslyst Y´s Men´s Club donerer hvert år et stort beløb til mange gode formål og blandt de betænkte i år var afdelingen for kræftramte børn på Skejby Sygehus.

[mere]

Mulighed for Y’s Men’s Club i Gjakova

Primo oktober var RSD for extension i Area Europa PIP Poul V. Thomsen og Arne Nielsen, fmd. for Kosovoudvalget, Hardernes Y's Men's Club, ”Hjælp til selvhjælp i Kosovo” på besøg i Gjakova i Kosovo med henblik på at få lagt de...

[mere]

Y´s Men på Bedsteforældre- og Børnebørnslejr

Gennem flere år har KFUMs Idrætsforbund arrangeret en Bedsteforældre- og Børnebørnslejr i begyndelsen af efterårsferien på forbundets egen efterskole – Hellebjerg Idrætsefterskole.

[mere]

Ny Y’s Men’s Club chartret i Vildbjerg

6 friske Y’s Mens medlemmer fra Trehøje Y’s Men’s Club tog for nogle måneder siden en meget fornuftig beslutning, som ville sikre Y’s Mens bevægelsens fortsatte udvikling i lokalområdet. De startede en ny Y’s Men’s Club i...

[mere]

Y’s Men International Region Danmark har netop doneret 100.000 kr. til MAF til hjælpearbejdet for de nødstedte indbyggere efter orkanen Matthew på Haiti.

MAF Danmarks formand, Arne Puggaard, skriver: Jeg er overvældet af taknemmelighed over denne store donation. Tusind tak fordi I igen har støttet vores flymission så massivt.

[mere]

"Præsten og Kætteren" Sogneaften

Præsten og Kætteren er således et utraditionelt, karikeret, tankevækkende og debat-skabende dobbeltforedrag om den etablerede folkekirke og "folkereligiøsiteten".

[mere]

Spis og Snak om ”Det med Gud” - en samtale-middag

Hvad sker der, hvis en Y´s Men gruppe inviterer ledere fra de lokale, kirkelige børne- og ungdomskorps til en samtale-middag, hvor man over et måltid mad snakker sammen om de værdier, vi gerne vil formidle?

[mere]

Viser resultater 1 til 7 af 9
<< Første < Forrige 1-7 8-9 Næste > Sidste >>