Y´s Men er en aktiv del af ”Spejdernes Lejr”

37.000 spejdere fra de fem danske spejderkorps er lige nu samlet til lejr ved Sønderborg. Som støtteklub til KFUM er Y´s Men´s bevægelsen en synlig del af lejren.

[mere]

Syv Y’ Men’s klubber opfører bålhytte på Lystruphave Efterskole

Lørdag 22. juli blev første spadestik til en bålhytte og to shelters ved Lystruphave Efterskole taget. Skolen er oprettet at KFUM og KFUK og Y´s Men Region Danmark. Syv klubber er gået sammen om projektet. Det handler om at...

[mere]

Støvring Y`s Men på tur til Norge

Støvring Y`s Men har som afslutning på et godt år besøgt Norge. Femten Y ’s Men, havde en fantastisk tur med mange gode oplevelser sammen.

[mere]

Fra Kyst til Kyst

Coast2Coast blev igen i år en succes som Danmarks største hyggeløb, med alle som vindere.

[mere]

Så er det slut på Area konferencen 2017.

Flagene er båret ud og overdragelsen af ny Area-ledelse er fuldendt. Arrangørerne af konferencen har gjort et stort stykke arbejde - for at vise deltagerne, hvad Letland har at byde på.

[mere]

Gudstjenester på flere sprog

Lørdag eftermiddag stod der gudstjeneste på regionskonferencens program. Denne gang var dette programpunkt henlagt til tre af byens kirke. En beslutning som faldt i god jord hos deltagerne, som har savnet muligheden de seneste...

[mere]

Nibe Y’s Men’s Club har været i Norge

Skuld gammel venskab rejn forgo og stryges fræ wor mind? Sådan skriver Jeppe Aakjær. Det vil Nibeklubben sikrer sig ikke sker.

[mere]

Viser resultater 1 til 7 af 8
<< Første < Forrige 1-7 8-8 Næste > Sidste >>