Y’s Men International Region Danmark er nu udvidet med endnu et land i Central Øst Europa

Officielt skete udvidelsen fredag den 19. maj kl. 12.00 i den ortodokse kirke i hovedstaden Chisinau i den lille Republik Moldova, der ligger indeklemt mellem de 2 store lande Ukraine og Rumænien.

[mere]

Humanitær transport til Letland 4.– 11. maj 2017

Lemvig Y’s Men’s og Y’s Menette Club har igen haft en lastbil med gode ting og sager sendt til Letland. nærmere betegnet til byerne Livani og Cesis, hvor Lemvig Y’s Menette Club har søsterklubber.

[mere]

Brædstrup Y´s Men´s Club sætter pris på ung leder

Sidste år indstiftede Brædstrup Y´s Men´s Club en lederpris, som blev givet til en leder i børne- og ungdomsarbejdet i klubbens dækningsområde, som er de gamle Brædstrup og Them kommuner.

[mere]

Y's men fra Distrikt Grænseland sætter spor på Spejdernes lejr i Sønderborg

Spejdernes Lejr sætter spor, når deltagere og gæster ridser deres navne i 10.000 teglsten. Forleden blev aktiviteten testet hos KFUM i Dybbøl.

[mere]

Region Danmark udvider dækningsområdet

19. maj udvides Region Danmark med endnu et virkefelt, her chartres der en ny Y's Men's Club i Moldova.

[mere]

Alderslyst Y´s Men´s Club har igen doneret betragtelige beløb til mange gode formål.

Når man indbyder til fest som Alderslyst Y´s Men´s Club har gjort i efterhånden mange år i forbindelse med klubbens fødselsdag, ja så er der vel nogen der forventer noget. Normalt forventer indbyderen vel at gæsterne kommer med...

[mere]

Man skal ikke skue det grå guld på hårene

Jeg blev overrasket, da jeg holdt foredrag for en stilfærdig forsamling af ældre i Y’s Men på Sjælland. Bevægelsen uddeler over 15 millioner kroner til velgørende formål – om året!

[mere]

Viser resultater 1 til 7 af 10
<< Første < Forrige 1-7 8-10 Næste > Sidste >>