Både unge og ældre føler sig ensomme

En analyse viser, at ca. 350.000 voksne føler sig ofte ensomme i Danmark og at der er ca. 22.000 børn og unge mellem 11-15 år, der føler sig ensomme.

[mere]

International Council møde og Internationalt konvent i Korea

Som nyvalgt medlem af vort internationale råd og med første optræden til mødet i Yeosu, Sydkorea er det med stor taknemmelighed jeg refererer lidt fra denne begivenhed.

[mere]

The First Lady of the Republic of Guinea klipper snoren over i landets hovedstad Conakry

Hospitalsskibet Africa Mercy sejler kun 3 uger om året resten af året ligger det til kaj for at hjælpe patienter og styrke fattige landes sundhedssystem.

[mere]

Mushemba foundation - Trinity School

Slivia har mistet sin mor, og blev faren gift igen. Den nye kone havde dog en meget dårlig opførsel overfor Slivia, og overbeviste faren om, at Slivia ikke lignede ham overhovedet, så hun kunne da ikke være hans datter.

[mere]

Y’s Men's klubber har været med til at sikre bedre historier om dåb

Når nybagte forældre besøger deres lokale kirkes hjemmeside for at blive klogere på, om deres barn skal døbes eller ej, går de tit forgæves. Alt for ofte finder de kun lidt praktiske informationer og et telefonnummer, hvor man...

[mere]

Hospitalsskibet AFRICA MERCY har været på værft i sommer

Skibet er netop den 11. august ankommet til havnebyen Conakry i Guinea i Vestafrika.

[mere]

Byggeriet er i gang

Det var en stor dag, da man kunne lægge grundstenen til den nye YMCA lejr i Gjakova i Kosovo, som var regionsprojektet i 2016/2017.

[mere]