Lad os fange livsglæden

>Lad os fange livsglæden< var titlen på det foredrag som fhv. folketingsmedlem Peter Duetoft holdt i Kimbrernes Y’s Men’s Club Aars.

[mere]

På tur med Dorothea

Tørning Len Y’s Men’s Clubs medlemmer var ude at prøve Haderslevs nye Dambåd ”Dorothea”. Det blev en fin sejltur på Sønderjyllands største Dam med afgang fra anlægskajen ved Bispebroen i byens centrum.

[mere]

Den visuelle tjenestelder

Y’s Men Region Danmarks tjenesteledere - RSD er netop i færd med at lære at bruge hinanden det kommende klubår på et seminar på Diakonhøjskolen i Aarhus.

[mere]

Den stolte vinder i Minigolf

I Sæby Y´s Men´s Club er der tradition for at starte klubåret med et besøg eller en aktivitet, hvor vi kan udveksle sommerens oplevelser.

[mere]

Både unge og ældre føler sig ensomme

En analyse viser, at ca. 350.000 voksne føler sig ofte ensomme i Danmark og at der er ca. 22.000 børn og unge mellem 11-15 år, der føler sig ensomme.

[mere]

International Council møde og Internationalt konvent i Korea

Som nyvalgt medlem af vort internationale råd og med første optræden til mødet i Yeosu, Sydkorea er det med stor taknemmelighed jeg refererer lidt fra denne begivenhed.

[mere]

The First Lady of the Republic of Guinea klipper snoren over i landets hovedstad Conakry

Hospitalsskibet Africa Mercy sejler kun 3 uger om året resten af året ligger det til kaj for at hjælpe patienter og styrke fattige landes sundhedssystem.

[mere]

Viser resultater 15 til 21 af 246