Y´s Men på Bedsteforældre- og Børnebørnslejr

Gennem flere år har KFUMs Idrætsforbund arrangeret en Bedsteforældre- og Børnebørnslejr i begyndelsen af efterårsferien på forbundets egen efterskole – Hellebjerg Idrætsefterskole.

[mere]

Ny Y’s Men’s Club chartret i Vildbjerg

6 friske Y’s Mens medlemmer fra Trehøje Y’s Men’s Club tog for nogle måneder siden en meget fornuftig beslutning, som ville sikre Y’s Mens bevægelsens fortsatte udvikling i lokalområdet. De startede en ny Y’s Men’s Club i...

[mere]

Y’s Men International Region Danmark har netop doneret 100.000 kr. til MAF til hjælpearbejdet for de nødstedte indbyggere efter orkanen Matthew på Haiti.

MAF Danmarks formand, Arne Puggaard, skriver: Jeg er overvældet af taknemmelighed over denne store donation. Tusind tak fordi I igen har støttet vores flymission så massivt.

[mere]

"Præsten og Kætteren" Sogneaften

Præsten og Kætteren er således et utraditionelt, karikeret, tankevækkende og debat-skabende dobbeltforedrag om den etablerede folkekirke og "folkereligiøsiteten".

[mere]

Spis og Snak om ”Det med Gud” - en samtale-middag

Hvad sker der, hvis en Y´s Men gruppe inviterer ledere fra de lokale, kirkelige børne- og ungdomskorps til en samtale-middag, hvor man over et måltid mad snakker sammen om de værdier, vi gerne vil formidle?

[mere]

Alexander Schollar Ship Fund ASF - støtter Kfum Idræt med 6.400 kr

Vi takker for støtten til vores unge idrætslederes ophold i Italien. Det er rart at der er nogen der vil hjælpe os med at blive en del af det Europæiske KFUM-samarbejde (ESY).

[mere]

Hvad Y’s Men også kan ”bruges” til!

Kirke- og kulturmedarbejder ved Rindum Kirke, Marianne Olesen,spurgte om vi, Y’s Men, kan bygge en stor Bibel? En Bibel i mandshøjde og med en rumstørrelse til mindst én person! Marianne Olesen, Frede Nielsen og Kristen Grysbæk...

[mere]

Viser resultater 169 til 175 af 246