Der var tre spændende Himmelske dage i København

Y´s Men’s teltet. De Himmelske Dage i København slut --- det har været 3 spændende dage at være en del af.

[mere]

Lille klub laver mange penge

Med sine syv medlemmer er Juelsmindeegnens Y´s Men´s Club en af landets mindste, men ikke desto mindre genererer klubben hvert år op mod 200.000 kr. i støtte til lokale og nationale formål.

[mere]

FRIVILLIGT ARBEJDE DER NYTTER – 820.000 kr. doneres bort.

Alderslyst Y´s Men´s Club har gjort det igen. Efter endnu et godt år kan klubben igen donere et anseeligt beløb til det kirkelige børne- og ungdomsarbejde og andet humanitært arbejde i Silkeborg og omegn, men også regionalt og...

[mere]

" Hjælp til udsatte børn i Grønland."

I aftes blev den næst sidste klub besøgt med foredrag omkring dette års regionsprojekt. I alt er der 48 klubber der har haft besøg af Blå Kors eller undertegnede. Omkring 2000 Y´s Men har nu hørt om dette projekt. Stor tak til...

[mere]

13 glade håndværkere skal arbejde i Grønland

Dags dato er der udpeget 13 håndværkere der skal arbejde i Grønland i sommeren 2016. En valg der ikke var let, idet der har været tilmeldinger fra i alt 32 Y´s Men.

[mere]

61.700 kroner skiftede ejermand

Der var brede smil over hele linjen i Brædstrup Genbrug forleden. Brædstrup Y´s Men´s Club, der driver butikken, havde indbudt til pengeregn.

[mere]

Alt er større i USA – også YMCA

Med støtte fra Y’s Men (ASF – fonden) var Bessie Rauff, konsulent i KFUM og KFUK, i efteråret på en måneds uddannelsesrejse i USA. Masser af erfaringer og ideer blev suget ud af gode kollegaer i YMCA USA.

[mere]

Viser resultater 176 til 182 af 216