KFUM og KFUK rykker ind på Sydhavnen

Der er gang i Sydhavnen i København. KFUM og KFUK har netop lavet en ny lokalafdeling med navnet YMCA Sydhavn. Her vil man lave nye fællesskaber for børn og familier. Vi har mødt Theresa Kvist, der er en af folkene bag.

[mere]

Julemarked med omsætning på godt 30.000 kr.

Lørdag den 21. og søndag den 22. november afholdt Holbæk Fjord Y's Men's club julemarket på Kulturkasernen i Holbæk med omsætning på godt 30.000 kr.

[mere]

STRENGTHENING YMCA WORK IN BALKAN COUNTRIES – KOSOVO SHOWS THE WAY

George Williams Youth Association (YMCA in Kosovo) is one of the beneficiaries of the project STRENGTHENING YMCA WORK IN BALKAN COUNTRIES AND IN LITHUANIA, which has been coordinated for 3 years by YMCA Europe and funded in a...

[mere]

Unge idrætsledere henter inspiration i Europa

Tre unge ledere i foreninger under KFUMs Idrætsforbund deltog i perioden 30. september til 4. oktober i et europæisk idrætsseminar i Siderno, Italien.

[mere]

Julefrokost og nyt komfur under Parasollen!

Parasollen, KFUM’s Sociale Arbejde’s værested i Struer og Struer Y’s Men’s Club samarbejder, og bekræfter hermed de nære bånd der er mellem de 2 organisationer. Målet for begge organisationer er blandt andet at støtte og yde...

[mere]

Cykeltøj gør gavn i Nitra, Slovakiet

Under det årlige klubbesøg fra det Internationale udvalg, kunne landekoordinatoren overrække cykeltøj til Nitra Y’s mens Club.

[mere]

Time of Fast projekt i Lusaka i god udvikling

Hvert år samler danske Y´s Men et pænt beløb ind til Time of Fast. Det er ikke penge, der forsvinder ud i den blå luft, men penge der virkelig kommer børn og unge mennesker ud over hele verden til gavn.

[mere]

Viser resultater 253 til 259 af 259