Drømmene bliver til virkelighed på Lystruphave Efterskole

Det er ikke bare elevernes drømme om et godt efterskole år og en god ballast i rygsækken til fremtiden, der bliver til virkelighed på Lystruphave Efterskole.

[mere]

Grønlandsprojektet har vokseværk

I klubåret 2015/16 indsamlede Y's Men's klubberne i Danmark 1,7 millioner kr. til projektet til fordel for grønlandske børn og unge fra familier, hvor de havde været udsat for misbrug. Projektet blev gennemført i samarbejde med...

[mere]

Ny klub i Bulgarien!

Søndag den 24. september 2017 blev Y´s Men´s Club Sofia-East chartret efter gudstjenesten i en protestantisk kirke i det østlige Sofia.

[mere]

Det med Gud – men hvordan?

En gruppe spejdere stimler sammen på gulvet i små grupper omkring ’tankestarteren’ - et stort kvadratisk ark med billeder og spørgsmål centreret omkring ordene ’Tør du? – Frygt ikke!’. KFUM-spejderne har lige forsøgt sig med at...

[mere]

Hædersbevisning til Fynsk Y’s Men

Gorm Skousen, medlem af Odin Y’s Men’s Club på Fyn har modtaget den fornemme Elmer Crowe Award, som uddeles af Y’s Men International til et medlem, der har udvist et fremragende og afsmittende engagement.

[mere]

Billund Y’s Men’s Club har udpeget Anne Grethe Bergholt til ”Årets Ildsjæl” 2017.

Anne Grethe Bergholt, Billund er indstillet og udpeget til ”Årets Ildsjæl” 2017 for sit store og utrættelige arbejde indenfor Mission Afrika’s genbrugsbutik i Billund.

[mere]

Præsidenterne drøftede implementering af ny struktur

Lørdag 26. august var 200 præsidenter, distriktsguvenører og tjenesteledere samlet til det årlige præsidentmøde på Lunderskov Efterskole.

[mere]

Viser resultater 36 til 42 af 198