Godt begyndt er halvt fuldent

Som titlen antyder, skrider byggeriet planmæssigt fremad. Den første grundsten blev lagt ved en fin ceremoni d. 27. januar 2018 siden er byggeriet forløbet planmæssigt, solidt og godt.

[mere]

Fra drøm til virkelighed

Så lykkedes det at gøre drømmen til virkelighed, nemlig at skaffe 195.000 kr. til indkøb af en minibus til YMCA i Gjakova i Kosovo, som opfølgning på regionsprojektet i klubåret 2016/2017.

[mere]

Alderslyst Y´s Men´s Club havde igen i år inviteret til årets uddeling.

”Frivilligt arbejde nytter” Præsident Arne Braüner og vicepræsident Gustav Madsen uddelte på klubbens vegne ca. 800.000 kr.

[mere]

Cykelsponsorløb til fordel for veteranhjemmet ved soldaterhjemmet i Hvorup ved Aalborg.

Lørdag den 5. maj afholdt Hammer Y´s Men´s Club et cykelsponsorløb på Aalborg Kaserners bane i Hvorup til fordel for veteranhjemmet ved soldaterhjemmet i Hvorup.

[mere]

Tornved Y’s Men’s Club delte 134.000 kr. ud til 23 klubber og foreninger

Mørkøv Hallen dannede onsdag d 25.4.2018 rammen om et arrangement, som startede med fællesspisning for Tornved Y’s Men’s Club og deres gæster.

[mere]

Dygtige folk i spidsen!

Dygtige folk med distriktsleder og advokat Stoicho Sechanov fra klubben i Plovdiv i spidsen var stærkt medvirkende til, at den 5. Distriktskonference i Bulgarien blev vellykket og en god oplevelse for de fjorten deltagere.

[mere]

For 3. år i træk har Bræstrup Y’s Men's Club uddelt lederprisen.

Klubben uddeler lederprisen med baggrund i indstillinger fra foreningers bestyrelser og enkeltpersoner. Dette gør vi for at anerkende frivilliges arbejde.

[mere]

Viser resultater 43 til 49 af 255