Godt med nye medlemmer!

Hammer Y´s Men´s Club fik to nye medlemmer.

[mere]

Et begivenhedsrigt år i Kosovo

På alle måder blev 2017 et godt år for projektet ”Hjælp til selvhjælp i Kosovo” som Hardernes Y’s Men’s Club har været tovholder på. Projektet er støttet praktisk og økonomisk af en række Y’s Men’s klubber fra hele Y’s Men Region...

[mere]

Nyhedsbrev fra St. Mathew’s Schools i Bangladesh – nov/dec 2017

International koordinator i SMS -St. Mathew’s Schools- i Bangladesh Filip Engsig-Karup er for kort tid siden vendt hjem fra et besøg i Bangladesh. Her har han drøftet igangsætningen af det byggeprojekt, som Y’s Men Region Danmark...

[mere]

Oplevede et regionsprojekt fra 2012-13

Hardi Kristensen, Regional Service Director for International Extension havde taget et godt initiativ og arrangeret en konference lørdag den 9. december 2017 for de fire Y´s Men´s klubber i Ungarn.

[mere]

Time Of Fast (TOF) har sat sig spor!

Hardi Kristensen og Willy Mølgaard har sammen med distriktsguvenøren for Slovakiet og Ungarn, Helmo Miroslaw besøgt KFUM-centret ved Balatonsøen i det vestlige Ungarn.

[mere]

Stor levering af juledekorationer

175 juledekorationer til levering op til advent til godt 30 forskellige firmaer, virksomheder og institutioner, det var opgaven for Vejle Trekanten Y’s Men’s Club torsdag d. 30. november.

[mere]

It's Official!

Today our CEO on behalf of the organisation legally signed for the new camp land.

[mere]

Viser resultater 50 til 56 af 232