Nibe Y’s Men’s Club har været i Norge

Skuld gammel venskab rejn forgo og stryges fræ wor mind? Sådan skriver Jeppe Aakjær. Det vil Nibeklubben sikrer sig ikke sker.

[mere]

International Præsident, Joan Wilson, Canada, er imponeret over de mange danske regionsprojekter

For første gang i flere år deltog Y´s Men´s internationale præsident i regionens generalforsamling. I den forbindelse har ysmen.dk mødt hende og fået en snak med Joan Wilson, Canada omkring hendes oplevelser af...

[mere]

Et stort og vel gennemført Skt. Hans arrangement i forbindelse med regionskonferencen.

I kamp med vejrguderne klarede arrangørerne - at stable en fantastisk skt. Hans aften på benene - og det store partytelt var fyldt til bristepunktet med over fire hundrede festglade Y’s Men og deres familier.

[mere]

Vejle Y's Mens Club 2 har afsluttet klubåret 2016/17 med fællesspisning i Hornstrup Menighedshus

Afslutningen blev fejret på fornem vis med besøg af International præsident Joan Wilson fra Ottowa i Canada som havde taget turen til Danmark for at deltage i Regionskonferencen i Holstebro inden hun drager videre til...

[mere]

Fremtidens Y's Men hyggede sig i børnehjørnet på regionskonferencen

Blandt nyskabelserne i programmet på dette års regionskonference i Holstebro var et specielt børneprogram.

[mere]

1.100.000 kroner til bekæmpelse af Malaria i den tredje verden

Gennem de senere år, er der blev indsamlet penge rundt om i landets klubber til projektet ”Roll Back Malaria”, som den internationale Y's Men's bevægelse har iværksat sammen med FN.

[mere]

Regionens generalforsamling vedtog en ny struktur

Efter en lang diskussion omkring regionsledelsens forslag, hvor der bare var for og i mod den nye struktur, blev forslaget vedtaget af forsamlingen.

[mere]

Viser resultater 64 til 70 af 207