REGIONS- OG FRADRAGSPROJEKTER - hvad støtter vi

Regionsprojekt 2017-18

”Velkommen til mit hjem – når integration begynder i børnehøjde”. Formålet er at give voksne i organisationer, skoler, kirker, familier og alle andre interesserede et redskab til at tale med børn om emnet flygtninge.

Regionsprojekt 2017-18

"Skoleudvikling i Bangladesh" Støtte for St. Mathew's Schools i Bangladesh, hvor formålet er at støtte udviklingen på 3 eksisterende engelsksprogede grundskoler med forbedringer af de fysiske faciliteter og med pædagogisk udvikling af lærerne.


Projekt med fradragsret

Undervisning og træning af lokale faggrupper
Med dette projekt planlægger vi give støtte til 48 - 64 kursusdeltagere med henblik på undervisning til bedre anæstesi med fokus på bedre behandling af børn i Guinea

Projekt i Central østeuropa

Central Øst Europa - Regionsprojekt 2018-19
Nyt indsamlingsprojekt til gavn for én af de 10 klubber i Distrikt Transsylvanien, der omfatter Rumænien og Moldova. Udskiftning af varmesystem på VERITAS Family Center i Sighisoara, Rumænien.


Roll Back Malaria

Malaria skal fortsat bekæmpes for Malaria er en af verdens mest udbredte sygdomme. Hvert år dør omkring tre mill. mennesker. Y's Men i region Danmark er derfor med i det internationale projekt Roll Back Malaria, der er et netværk under FN.

Y's Men støtter

I Danmark er der mange klubber, som gennem aktiviteter støtter kirkelig-og humanitært arbejde, både nationalt og internationalt.

Pengene kommer ved f.eks. loppemarkeder, genbrugsbuttikker eller andre aktivitetert.

Vi Støtter lokalt og globalt det kirkelige børne- og ungdomsarbejde både økonomisk og praktisk i lokalområderne - - for eksempel tilskud til lejre.