Billund har gennem 25 år haft et minigolfanlæg med 18 baner, som ligger fantastisk godt ved siden af Billund Campingplads, og nabo til Lalandia og alle sommerhuse.  I foråret 2020 renoverer Billund klubben de 18 baner med kunstgræs, for at øge interessen for at spille minigolf.

Brande Ys men afholder sammen med Brande kirke Verdensmiddag d. 7 marts for 7 gang, her er en eftermiddag/aften hvor vi inviterer alle kristne, muslimer, hinduer etc. til spisning og festlig samvær for “ Fred og Fællesskab på tværs - lyt til verden - smag på verden “Ud over mad fra hele verden er der lege, underholdning, fortællinger om det at komme til Brande og leve i Danmark. Aftenen slutter i Brande Kirke med en kort andagt. Der er normalt ca. 220 deltagere i alle aldre.

En god start på det nye år. Den 7.1.2020 havde Sdr. Bjert klubben besøg af Jonathan Bach Iversen. Han deltog og var "ansat" i World Jamboree fra Juli 22 - August 2, 2019. West Virginia, USA. Et begejstret og veltilrettelagt oplæg om oplevelsen gav indblik i opgaven: At støtte op om unge ledere også i KFUM spejder regi!

Brug af Facebook. I Erritsø Y´s Men´s Klub mener vi at de sociale medier – Facebook- kan være et redskab til at gøre klubben mere synlig og kendt. Med Facebook kommer man længere ud, end man gør, med Y hjemmesiden, der mere er et bindeled mellem klubberne

Halsnæs Y´s Men´s Club driver en telefonkæde, hvor klubben her dag kontakter brugerne for at høre om alt står vel til.