Støt Y's Men for en bedre verden. Giv et bidrag for en god tjeneste.

Fremtid og Håb – uddannelse af unge i Sumbawanga, Tanzania
Af forskellige årsager lever mange børn på gaden i Sumbawanga. Fremtid og Håb har et Drop-In Center, hvor de hjælper disse børn. Her kan både piger og drenge få hjælp, et måltid mad, et plaster på et sår eller lægehjælp.
Bethania Children’s Village – for piger og drenge. De usynlige piger, som ikke er synlige i gadebilledet fordi de skal arbejde i hjemmet, og dem, som måske ender som prostituerede.
Kvinder er afhængige af at blive gift med en mand som vil kunne forsørge dem. Gadedrenge må leve af at tigge og stjæle og være i stadig frygt for at blive misbrugt af voksne  mænd. Fremtid og Håb hjælper mange, og de hjælper også de unge til at få en uddannelse.

Forladt, forhadt og forfulgt.
Mission AFRIKA skaber håb for udstødte konvertitter i Ngong i Cameroun. Gennem dygtige evangelisters arbejde vælger flere muslimer at konvertere til kristendommen.
Islam tillader ikke konvertitter, så de har det meget vanskeligt i et omgivende islamisk samfund. De har brug for et sted, hvor de vil kunne få hjælp og husly. Lige netop sådan et sted er centret i Ngong, som Den Lutherske Brødrekirke i Cameroun har brug for hjælp til at færdiggøre.
De ønsker at opføre to nye 8 værelsers bygninger til indkvartering for mindst 8 familier. Der skal opføres latriner, bores efter rent vand og opsættes solceller for at skaffe elektricitet.

Udflugter og udvikling
Med projektet vil KIRKENS KORSHÆR styrke udsatte og fattige børnefamiliers livskvalitet og livsduelighed, på udflugter, hvor der udvikles familiekompetencer og opbygges netværk.
Målgruppen er udsatte og fattige børnefamilier i Danmark, hvor den største andel er børn og deres mødre. De kæmper med fattigdom, social eksklusion og negativ social arv. Der planlægges 24 udflugter med 1.200 udsatte og fattige børn, unge og forældre.

CEE – Central Østeuropa projekter i 2020 - 2021.
Y’s Men International Region Danmark hjælper i Central Østeuropa.

Projekt ”JORDAN” i Slovakiet.
Projektets formål er at udvide og forbedre hjælpen til unge, som kommer fra mindre bemidlede hjem i og omkring Jelsava i Slovakiet. Formålet er at etablere en sikker havn for børn og unge, som kommer fra meget dårlige forhold og fortrinsvis med såkaldt Roma baggrund. I en gennemsnits uge besøger 70 børn og unge mennesker centret. Støtten skal gå til en hårdt tiltrængt renovering af centret. Der skal lægges vand og varme ind, og der skal etableres el m.m.

Projekt ”CARAVANA TEATRALA” i Rumænien.
Projektet omfatter teaterforestillinger, kulturelle tilbud, fortællinger og inspiration til børn i små landsbyer og i underudviklede områder.
Ved at støtte projektet er Y’s Men med til at promovere sig og bekræfte vort ansvar for tjeneste for folk som kulturelt og socialt er i nød.
Man vil besøge 30 landsbyer i Mures distriktet samt distriktet i omegnen. Der vil blive brug for en bedre bil med trailer, og økonomisk støtte til teknisk udstyr – lys og lydudstyr m.m.