September er Emphasis måned

September er Emphasis måneden for Extension & Membership Conservation (EMC) - Udvidelse & Bevarelse af medlemskab.

Alle klubber opfordres til at bruge lidt tid på at studere, hvordan de bedre kan tjene deres medlemmer til at opretholde deres loyalitet, fællesskab, service og aktive engagement, samt hvordan man rekruttere nye medlemmer og starte nye klubber.

100 dages medlemskab kampagne
September markerer også begyndelsen på anden årlige 100 dages medlemskab kampagne som starten den 9. september og slutter ligesom sidste år den 9. december. Det er håbet, at alle klubber vil deltage.

Hvad er nyt? YMI ÅBENT HUS
I 2019/20 blev klubberne bedt om at lancere den første 100 dages medlemskampagne med en Kick Off Ceremoni. I år anmodes klubberne om at være vært for et Åbent hus – en personlig, online- eller kombinationsbegivenhed, som offentligheden (eller en udvalgt målgruppe af potentielle nye medlemmer) inviteres til at lære mere Y's Men International i sjove og uformelle omgivelser.

FLERE INCITAMENTER TIL AT DELTAGE
Det Internationale Råds møde i 2020 godkendte:

  • indførelse af 50% rabat på internationale afgifter i 2020/21 og 2021/22 for unge i alderen 26 - 35 år tiltræder som nyt klubmedlem.
  • udvidelsen af den eksisterende kampagne giver 50% rabat på internationale afgifter til partnere af eksisterende klubmedlemmer, når de tilmelder sig som et nyt klubmedlem - det er nu tilgængeligt for alle klubber uanset medlemskab størrelse. Reducering af kontingentet gælder til 31. dec. 2022.

Kontakt RSF på info@ysmen.dk for mere information omkring medlemmer på reduceret kontingent.

KONCEPT FOR VIRTUELT MEDLEMSKAB

Invitere ikke-lokale personer til at deltage i klubber, tilføje en ny, moderne dimension til klublivet, samt give ny viden og ressource strømme.

Lad os skabe GLOCAL KLUBBER - en lokal klub med et globalt medlemskab!

Har du brug for hjælp? Kontakt RSD for Klubbens liv, udvikling og læring, Niels Hejslet, tlf. 2374 1575 - n.hejslet.nh@gmail.com.