Generalforsamling 2020 på Vingsted Centret lørdag den 15. august 2020.

Ny ledelse.

Afgående regionsleder Birthe Kragh Sørensen, trådte ud af ledelsen efter 3 år og Bjarne Hyldgård overtog posten som ny Past regionsleder. Jens Byskov rykkede op som RDE, dvs. kommende regionsleder og Arne Holm-Hansen blev ny regionsleder og skal dermed sammen med de andre i ledelsesgruppen lede Region Danmark.
Som ny i regionsledelse blev Erling Birkbak valgt ind som RDEE og bliver dermed regionsleder i året 2022-23. International præsident Jacob Kristensen forestod indsættelsen af den nye regionsledelse.

På årets ordinære generalforsamling, som blev afholdt på Vingsted Hotel og Konferencecenter med godt 370 deltagere, blev der foruden fremlæggelse af beretninger fra regionsledelsen, tjenesteledere m.m en gennemgang og godkendelse af regnskabet 2019-20  og godkendelse af budgettet for 2020-21 samt valgt en ny regionsledelse for klubåret 2020-21.

Generalforsamlingen bar præg af Covid-19 restriktionerne men adgangsbegrænsning og krav om afstand som blev overholdt uden diskussion af alle deltagerne.

Efter generalforsamlingen var der oplæg fra Tænketanken om Y's Men's fremtid. En bevægelse i bevægelse.