100 Y’s Men i Distrikt Himmerland til midtvejsmøde.

Af: Poul.E Petersen - photo:/ Børge Christensen

Til det traditionelle midtvejsmøde der holdes en gang om året i distriktet var henlagt til Sønderup Forsamlingshus, hvor der traditionen tro blev serveret gule ærter.

 

Distriktsledelsen havde indbudt chef­redaktør Tino Pedersen TV2/Nord til at holde et foredrag om dagligdagen på en travl nyhedsstation.

Så det var en vel forberedt foredrags­holder der i ord og billeder underholdt de fremmødte, og med en masse hu­mor der fik tilhørerne til at bryde ud i latter og klapsalver.

Udover den spændende beretning om dagligdagen på en nyhedsstation der er bemandet døgnet rundt i 364 dage om året. Ligeledes fik tilhørerne nogle ”staldfiduser” til hvordan klubberne kun få medierne i tale, dels ved at fortælle hvad en god historie er for at finde vej til skærmen, men også de trykte medi­er. Tino Pedersen kunne jo også gøre opmærksom på at Y’s Men’s organisa­tionen udmærket kunne få spalteplads og overskrifter, og fremviste klip fra artikler som findes i en database, hvor alt udgivet om Y’s Men kan findes.

Tilhørerne fik også en indbydelse til at besøge Tv-stationen. Ligeledes fik man også en email adresse og tlf. nummer man kunne henvende sig på, hvis man faldt over ”historien” som evt. kunne finde vej til skærmen.

Læs mere...

Tilbage til nyhedslisten