Efter renovering er der igen gang i Billund Y's Men's Club's Minigolfanlæg.

Nu strømmer gæsterne til Billund igen, og det kan man se både ved Legoland, Lego House, Lalandia og campingpladsen. Det har været meget stille her i foråret på grund af nedlukning. 

En af de små fritidsaktiviteter i byen er Billund Y's Men's Club’s minigolfbane, som ligger på Hølvej 4 bagved campingpladsen og Lalandias sommerhuse, som også har mærket øget tilgang af gæster.

Der er 18 baner med forskellige forhindringer, og det er en fritidsaktivitet hvor alderen er underordnet, man kan sagtens have nogle sjove oplevelser med både børn og voksne. Selvfølgelig spiller man efter at få færrest slag, men humøret er nu vigtigere end antal slag, det oplever vi tit blandt de spillende gæster oplyser Kristian Hansen fra minigolfudvalget hos Billund Y's Men.

Her i foråret har alle 18 baner fået ny belægning med kunstgræs i 3 forskellige farver, som passer godt sammen med de farver som alle forhindringer er renoveret og malet i.

Vi fik et overslag på den samlede renovering, som lød på kr.  47.400, - og det var rigtig mange penge og skulle tage ud af et års samlede entre.  Vi sendte så en ansøgning til Inger og K. G. Hansens Fond, Grindsted, og lagde vort tilbud ved ansøgningen, og få dage efter modtog vi en særdeles positiv mail, om at hele beløbet var bevilget. Det var bare fantastisk, og det bevirkede jo også, at vi som Club kunne opretholde vores støtte til de forskellige velgørenhedsformål.

Forleden havde Anna og Sjove Nielsen fra Skjoldbjerg ved Vorbasse budt deres datter Mette og svigersønnen Thomas fra Vejle med sammen med deres 3 børn, og Anna's bror Niels for at hygge sig en eftermiddag på minigolfbanen.  Da man havde spillet, skulle man også hygge sig med en kop kaffe og kage ved de borde som er placeret ved anlægget.  

Antal slag skulle nu regnes sammen, men slet ikke afgørende, men alligevel lidt spændende. Med et glimt i øjet blev det oplyst, at de alle havde over 18 slag 

Tilbage til nyhedslisten